Iszak Eszti becsavarodott

Forrás: Facebook/Régen Dobó Kata is göndör volt -
frizura göndör haj Iszak Eszter hosszú haj szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető különleges frizurával rukkolt elő közösségi oldalán.

Hatalmas mikrofonfeje lett Iszak Esztinek, aki begöndörítette hosszú szőke fürtjeit. Az még egyelőre titok, miért ez a hatalmas változás, de mint általában a celebhölgyeknél, biztos hamarosan fény derül a göndör haj okára.

Forrás: Facebook/Régen Dobó Kata is göndör volt

Régen Dobó Kata is göndör volt

Retróhajat villantott a színésznő, akit rég láthattunk göndör hajjal. A fotót a Life.hu oldalán nézheted meg.

Bevállalta! Smink nélkül került címlapra D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/trend/20150318-d-toth-kriszta-musorvezeto-bevallalta-a-smink-es-retusalas-nelkuli-cimlapot-az-egyik-noi-magazin.htmlEgyedülálló címlappal rukkolt elő az egyik női magazin. Magyarországon először jelent meg olyan címlap, amelyen magyar sztár vállalta, hogy smink és retusálás nélkül mutatja meg az arcát.TrendOrigoSosem látott szexi fotókon pózolt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/trend/20150317-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-gyoztese-szexi-fotokon-pozolt-fehernemuben.htmlA szépségkirálynő kigombolt felsőben pózolt, ami egyszerre sokat sejtetően szexi, de mégis visszafogott és elegáns.Trend--Újra magyar gyerekek a legszebbekhttp://www.life.hu/trend/20150316-ujra-magyar-gyerekek-a-legszebbek-a-sztarcsemete-hungary-csapata-szep-eredmenyekkel-ert-el-little.htmlA Sztárcsemete Hungary csapata szép eredményeket ért el a Bulgáriában a múlt hétvégén megrendezett Little Miss & Mister Galaxy nevű világméretű szépségversenyen.Trend--Ábel Anita érzéki fotókon pózolthttp://www.life.hu/trend/20150313-abel-anita-szineszno-erzeki-fotokon-fehernemuben-pozolt.htmlA színésznő elégedett a róla készült szexi fotósorozattal és elmondta, rájött, milyen remek érzés kívánatos negyvenesnek lenni.Trend--Rába Tímea ultra szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20150310-raba-timea-modell-egykori-miss-hungary-szepsegkiralyno-valasztas-masodik-helyezettje-szexi.htmlAz egykori Miss Hungary szépségkirálynő-választás második helyezettje, megmutatta milyen amikor szexi szerelésben mutatja meg bájait egy háromgyermekes családanya.Trend--Tatár Csilla egy szál fehérneműben tündökölthttp://www.life.hu/trend/20150313-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetoje-egy-szal-szexi-fehernemuben-tundokolt-es-megmutatta-tokeletes.htmlA szemérmes műsorvezető egy reklámkampányhoz adta gyönyörű testét és megmutatta, hogy minden porcikája tökéletes.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.