Extrém hajszínre váltott Várkonyi Andrea

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala -
narancssárga Várkonyi Andrea TV2 extrém hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 visszafogott híradósa radikálisan megváltoztatta frizurája színét és hosszát.

Várkonyi Andi bevállalta a narancssárga színű hosszú hajat és a kis ördögszarvakat. A mókázásban a híradóssal tartott Kasza Tibi kedvese is, így a két Andi együtt pózolt a vicces fotón. Hát nem cukik?

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala
Szexi bikinis fotókon pózolt Konkoly Ágihttp://www.life.hu/trend/20150323-konkoly-agi-a-2012-es-miss-universe-hungary-gyoztese-szexi-bikinis-fotokon-pozolt.htmlA 2012-es Miss Universe Hungary győztese már készül a nyárra, ezért szuper szexi bikiniket próbált. Trend--Iszak Eszti becsavarodotthttp://www.life.hu/trend/20150318-iszak-eszti-musorvezeto-hosszu-szoke-hajat-gondorre-cserelte.htmlA műsorvezető különleges frizurával rukkolt elő közösségi oldalán.Trend--Johnny Depp exe egyre slamposabbhttp://www.life.hu/trend/20150318-johnny-depp-szinesz-exe-vanessa-paradis-szineszno-egyre-slamposabb-mar-csak-arnyeka-egykori.htmlVanessa Paradis úgy tűnik, még mindig nincs túl a szakításán Johnny Depp-pel, vagy az is lehet, már egyáltalán nem érdekli, hogyan fest, mert a legutóbb róla készült fotókon úgy néz ki, mint egy lepukkant turista.Trend--Tökéletes testtel várja a nyarat Csobot Adél: Szexi fotó!http://www.life.hu/trend/20150322-csobot-adel-az-x-faktor-felfedezettje-nagyon-varja-mar-a-nyarat-instagram-oldalara-posztolt.htmlAdél igazán kiélvezi a tavaszt és a szép időt. Szuper alakját pedig Instagram-oldalán mutatja meg követőinek.TrendOrigoEgyik napról a másikra szőkére váltott Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20150321-toth-gabi-hirtelen-szoke-hajra-valtott-meglepo-fotot-posztolt-kozossegi-oldalaira.htmlTóth Gabi, aki egy nappal ezelőtt még egy szállodai szobában rosszalkodott, (barnán), ma ellátogatott a fodrászához. Íme az eredmény.Trend--Pixie frizkóval sokkol a Csajok sztárja, Lena Dunhamhttp://www.life.hu/trend/20150321-lena-dunham-a-csajok-sorozat-alkotoja-pixie-frizurara-valtott-es-kiposztolta.htmlLena Dunhamnek nem kell sok, hogy sokkoljon. A Golden Globe előtt például félmeztelenül, mellbimbótapaszban feszített, aztán pedig azzal került a címlapokra, hogy állítólag molesztálta a húgát. Most legalább csak a fordászig ment el.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.