Kiállítást rendeznek Karl Lagerfeld legendás kreációiból

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
divattervező Chanel kiállítás Karl Lagerfeld múzeum Bonn Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten nyitotta meg kapuit a német Bundeskunsthalle kiállítása, amelyben az évszázad egyik legmeghatározóbb divattervezőjének alkotásait mutatják be.

Megnyílt a világ első Lagerfeld-kiállítása – írja a Vogue. Napjaink egyik legmeghatározóbb és legtermékenyebb dizájnerének, aki immár 43 éve dolgozik a Chanel divatház részlegvezetőjeként és tervezőjeként, emblematikus ruhakölteményeit a bonni Bundeskunsthalle múzeumban tekinthetik meg a látogatók. Divatrajongóknak kötelező!

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Karl, a divatisten

Lófarok, napszemüveg, fekete-fehér sikk és legendás beszólások - ez mind Karl Lagerfeld, akiről írásunkat ide kattintva olvashatod el.
Újabb magyar modell a világhírű divatmagazinban http://www.life.hu/trend/20150324-zahoran-bertold-magyar-modell-szerepel-a-vogue-vilaghiru-divatmagazinban.html Egyre több magyar modellre lehetünk büszkék, akik jelen vannak a legnagyobb tervezők kifutóin és a leghíresebb divatlapok hasábjain. Ezúttal Zahorán Bertoldra figyelt fel a divatvilág. Trend Origo Hatalmas melleket villantott Kim Kardashian http://www.life.hu/trend/20150326-kim-kardashian-melleit-mutogatta-az-instagramon.html Ezúttal nem az olajtól fénylő fenekét, hanem a melleit mutogatta a platinaszőke Kim Kardashian, aki lélegzetelállító dekoltázst villantott az Instagramon. Trend -- Ezt még Lady Gaga is megirigyelné: csillogó fekete arcú modellek a milánói divathéten http://www.life.hu/trend/20150227-csillogo-fekete-festekkel-kentek-be-a-modellek-arcat-a-milanoi-divatheten.html Nem mindennapi sminket álmodott meg modelljei arcára Claudio Cutugno. Trend Origo Brooklyn Beckham tiszta apukája! Nézd meg a sztárfocista fiának első divatkampányát http://www.life.hu/trend/20150320-brooklyn-beckham-elso-divatkampanyaban-nagyon-hasonlit-edesapjara-david-beckhamre.html David és Victoria Beckham legidősebb fiacskája Instagramján mutatta meg, hogyan vette első divatfotózásának akadályait. Trend Origo Meztelenül napoztatta habtestét a dús idomú Amber Rose http://www.life.hu/trend/20150326-amber-rose-meztelenul-napozott.html Pucér testét napoztatta Kanye West nehézbombázó exe, Amber Rose, aki az Instagramon osztotta meg rajongóival nyaralásának legkellemesebb pillanatait. Trend -- Milliós ruhatár a párizsi divathétre – Less be Kim Kardashian gardróbjába! http://www.life.hu/trend/20150316-kim-kardashian-a-parizsi-divatheten-viselt-ruhai-tobb-millio-forintba-kerultek.html Naná, hogy a popókirálynő-valóságshowsztárnak is ott volt a helye a világ leghíresebb divateseményén. Nem bízta a véletlenre a megjelenését: milliókat költött outfitjeire. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.