szexi fotó Kanye West mellek kim kardashian villantás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal nem az olajtól fénylő fenekét, hanem a melleit mutogatta a platinaszőke Kim Kardashian, aki lélegzetelállító dekoltázst villantott az Instagramon. 

Köldökig kivágott, extravagáns bőr estélyiben feszített azon a képen Kim Kardashian, melyet ma osztott meg rajongóival. A ruha nem sokat bíz a fantáziára, ugyanakkor már megszokhattuk, hogy a 34 éves sztár úton-útfélen közszemlére teszi dús idomait, melyekre egyébként rendkívül büszke.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Valag-villantásban világelső

Szinte hihetetlen, de a sztár, akit legutóbb a párizsi divathéten láthattunk, még mindig tud újat mutatni, ha az egyes testrészeiről van szó. Múltkor például a fenekét csodálhattuk meg egy egészen új szögből. A képeket itt nézheted meg!

Saját öccse ribancozta le Kim Kardashiant – Mi történhetett?http://www.life.hu/news/20150325-rob-kardashian-leribancozta-noveret-kim-kardashiant-kozossegi-oldalan.htmlElege lett híres nővéréből Rob Kardashiannak, aki közösségi oldalát kihasználva jól meg is mondta véleményét Kim Kardashianról – ám ezúttal (szerintünk) túl messzire ment.News--Nahát, csak nem pucérkodik már megint Kim Kardashian?!http://www.life.hu/intim/20150316-kim-kardashian-meztelenkedessel-promozza-a-keeping-up-with-the-kardashians-sorozatot.htmlKim Kardashian már megint nem tudja magán tartani a textilt. Ezúttal a Kardashian család sorozatát népszerűsíti fedetlen kebleivel. Intim--Milliós ruhatár a párizsi divathétre – Less be Kim Kardashian gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20150316-kim-kardashian-a-parizsi-divatheten-viselt-ruhai-tobb-millio-forintba-kerultek.htmlNaná, hogy a popókirálynő-valóságshowsztárnak is ott volt a helye a világ leghíresebb divateseményén. Nem bízta a véletlenre a megjelenését: milliókat költött outfitjeire.Trend--Mi ez a ruha? Bikinifelsőben indult vacsorázni Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150312-kim-kardashian-mellbimbot-villantott-melltarto-nelkul-indult-vacsorazni.htmlKim Kardashian a napokban férjével indult vacsorázni. Nem akármilyen szerelésben.IntimOrigo4 szokás, amitől lógni fog a melledhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-szokasok-amik-logo-melleket-okoznak.htmlRossz híreink vannak. Sajnos sok olyan szokás okozhatja a mellek megereszkedését, amire rémálmainkban sem gondolnánk. Eláruljuk, mik ezek!Ez Zsír!ThinkstockMegnagyobbíttatta melleit Iggy Azaleahttp://www.life.hu/drlife/20150325-iggy-azalea-mellnagyobbito-muteterol-vallott-a-vogue-magazinnak-adott-interjujaban.htmlAz ausztrál rapper megelégelte, hogy sehogy sem mutatnak rajta színpadi jelmezei, ezért döntött úgy, hogy kés alá fekszik.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.