Palya Bea szuperszexi fotón pózolt

Forrás: Facebook/Palya Bea -
támogatás fotó rajongó szexi Palya Bea póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő lenyűgöző személyiség és minden fotón átragyog, de a most posztolt képen tényleg szebb, mint valaha.

Palya Bea nemrég cuki kislányával, Lilivel pózolt, akinek sok dalt köszönhet, hiszen a kis csöppség léte inspirálja az énekesnőt. Bea most rajongóihoz szólt közösségi oldalán, ahol megköszönte, hogy sokan támogatják és szeretik, mindehhez pedig, egy szexi képet posztolt.

Forrás: Facebook/Palya Bea

„Nagyon köszönöm az aktív jelenléteteket, azt, hogy követtek és szerettek, jöttök velem az úton. Gondolkodtam, mitől jó egy ilyen oldal, mi tart itt titeket, mitől aktív és interaktív, mitől tartalmas és értékes, mitől vicces és izgalmas. Ismertek elég jól, engem az izgat fel igazán, ha valódi kölcsönhatás van, a nethez képest legigazibb kapcsolat, szeretem, ha ti is megosztotok történetet, zenét, véleményt, gondolatot, szeretem, ha itt vagytok és együtt szövitek velem az életet" – írt a szexi kép mellé Bea.

Így sminkeli ki magát egy vak lányhttp://www.life.hu/trend/20150401-vak-lany-megmutatja-hogy-sminkeli-ki-magat.htmlChristine Ha 2007-ben veszítette el látását egy autoimmun betegség miatt, de nem hajlandó lemondani az ápolt, szép kinézetről azóta sem. TrendThinkstockDöbbenetes! Női ruhákat terveztek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20150401-ferfiaknak-terveztek-noi-ruhakat.htmlTi is szeretitek a kényelmes és laza boyfriend és over-size ruhákat? Ne lepődjetek meg, ha a pasik pedig hamarosan girlfriend darabokba bújnak.TrendAFPMihalik Enikő mellbimbója újabb magazint hódított meghttp://www.life.hu/trend/20150401-mihalik-eniko-modell-ujra-mellbimbot-villantott.htmlEzúttal a francia Numéro magazin áprilisi számának divatanyagára kérték fel Mihalik Enikőt. Az eredmény szuper lett: szexi, igazán forró nyári képek készültek.Trend--Dukai Regina hatalmas dudákkal pózolthttp://www.life.hu/trend/20150331-dukai-regina-modell-hatalmas-mellekkel-pozolt-egy-kulonleges-nyomasu-polonak-koszonhetoen.htmlA modell megmutatta milyen, amikor egy igazán nagy mellű hölgy dekoltázs villant, ez aztán a nem semmi mellbedobás.Trend--5 kérdés a szépségről: Kovács Katalinhttp://www.life.hu/trend/20150326-5-kerdes-a-szepsegrol-kovacs-kati-kajakos.htmlRengeteget sportol, emellett egy pár hónapos kislány büszke édesanyja. De vajon mennyi ideje van arra, hogy odafigyeljen a bőre ápolására? A Life.hu sorozatában ezúttal a háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kovács Katalin mesél szépségtitkairól. Trend--Pikali Gerda elcsúfította magáthttp://www.life.hu/trend/20150330-pikali-gerda-szineszno-rekasi-karoly-kedvese-elcsufitotta-magat-egy-szerep-kedveert-ronda-nove.htmlA Duna World TV éjszakai, Rúzs és selyem című műsora látogatóban járt Pikali Gerdánál, aki megmutatta, milyen módszerrel csúfította el magát és változott át rút nővé.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.