Így sminkeli ki magát egy vak lány

lány sminkelés vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christine Ha 2007-ben veszítette el látását egy autoimmun betegség miatt, de nem hajlandó lemondani az ápolt, szép kinézetről azóta sem. 

Christine Ha, aki az amerikai Masterchef című műsor harmadik szériájának győztese volt, 8 éve vesztette el látását egy betegség miatt.

Hogy könnyebben elfogadja vakságát, Youtube csatornát indított, ahol élete részleteibe avatja be nézőit. Napi szépítészeti rutinját is megmutatta, az évek alatt tökéletesen megtanulta elkészíteni a sminkjét anélkül, hogy látna.

Jennifer Lopez gardróbját követeljük - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150327-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-jennifer-lopez-jennifer-lawrence-gwen-stefani-katie-holmes.htmlVégre néhány igazi stílusikon lépett a vörös szőnyegre, és meg kell hagyni, ők még a hétköznapokban is tudják, hogyan kell igazán csinosan felöltözni. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Szuper sminktrükk áprilisra – ezt ki kell próbálnod!http://www.life.hu/trend/20150331-larion-oscar-szuper-sminktrukk-aprilisra-ezt-ki-kell-probalnod.htmlHa te is imádsz sminkelni, apró fortélyokat megtanulni, akkor egészen biztosan szereted az egyszerű, ám látványos tippeket. Larion Oscar sminkmester meg is osztotta velünk kedvenc áprilisi sminktrükkjét.TrendThinkstockJohnny Depp lánya díva letthttp://www.life.hu/trend/20150401-lily-rose-depp-johnny-depp-es-vanessa-paradise-lanya-diva-lett.htmlJohnny Depp és Vanessa Paradis lánya meglehetősen jó genetikai állományt örökölt a híres szülőktől. Ezúttal egy divatbemutatón jelent meg az anyukájával, ahol mindketten csillogtak.Trend--Dukai Regina hatalmas dudákkal pózolthttp://www.life.hu/trend/20150331-dukai-regina-modell-hatalmas-mellekkel-pozolt-egy-kulonleges-nyomasu-polonak-koszonhetoen.htmlA modell megmutatta milyen, amikor egy igazán nagy mellű hölgy dekoltázs villant, ez aztán a nem semmi mellbedobás.Trend--Nem modell, mégis az ő bikinis képéért rajong most a fél világhttp://www.life.hu/trend/20150331-rachel-hollis-blogger-es-edesanya-bikinis-fotojaert-rajong-most-a-fel-vilag.htmlRachel Hollis foglalkozását tekintve blogger és édesanya, aki büszkén vállalja magát mindenki előtt úgy, ahogyan van: striákkal, lötyögő hassal és bikiniben.Trend--Miranda Kerr pucéran reklámozza a természetes bőrápolásthttp://www.life.hu/trend/20150330-miranda-kerr-modell-meztelenul-reklamozza-a-termeszetes-borapolast.htmlMiranda Kerr a természetes bőrápolás híve és még a felsőjét is ledobta, hogy felkeltse a figyelmet ennek fontosságára.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.