Feng Ya Ou Ferenc modell X-Faktor ByeTheWay karrier RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feng Ya Ou Ferencet a műsor szépfiújaként már az X-Faktor idején ostromolták a rajongók. Adottságait kihasználva az énekes most úgy döntött, modellkarrierbe kezd.

A ByTheWay kínai származású énekesét a zenélés mellett a modellkedés is vonzza, de abban biztos, hogy az együttes marad az első az életében – írja a Bors.

Forrás: Facebook/ByTheWay

„Megvolt az első tesztfotózásom, ami alapján egy ügynökség úgy találta, hogy felteszi a képeimet a honlapjára, így elérhetővé váltam" – mesélte büszkén az énekes, aki a kifutón és divatfotókon is szívesen kipróbálná magát, legnagyobb álma pedig az, hogy egy neves divatcég arca lehessen. De persze csak a ByTheWay után, hiszen ügynökségével is úgy beszélte meg, hogy első a zenekar, minden munkát először a banda tagjaival beszél meg.

Palya Bea szuperszexi fotón pózolthttp://www.life.hu/trend/20150401-palya-bea-enekesno-szuperszexi-foton-pozolt-ezzel-halalta-meg-rajongoi-tamogatasat.htmlAz énekesnő lenyűgöző személyiség és minden fotón átragyog, de a most posztolt képen tényleg szebb, mint valaha.Trend--Dukai Regina hatalmas dudákkal pózolthttp://www.life.hu/trend/20150331-dukai-regina-modell-hatalmas-mellekkel-pozolt-egy-kulonleges-nyomasu-polonak-koszonhetoen.htmlA modell megmutatta milyen, amikor egy igazán nagy mellű hölgy dekoltázs villant, ez aztán a nem semmi mellbedobás.Trend--Pikali Gerda elcsúfította magáthttp://www.life.hu/trend/20150330-pikali-gerda-szineszno-rekasi-karoly-kedvese-elcsufitotta-magat-egy-szerep-kedveert-ronda-nove.htmlA Duna World TV éjszakai, Rúzs és selyem című műsora látogatóban járt Pikali Gerdánál, aki megmutatta, milyen módszerrel csúfította el magát és változott át rút nővé.Trend--Meztelenül pózolt Ireland Baldwin http://www.life.hu/trend/20150403-ireland-baldwin-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-fehernemuben-pozolt.htmlAlec Baldwin és Kim Basinger 19 éves lánya tovább építgeti a modellkarrierjét. Ezúttal szinte minden ruhát ledobott, hogy megmutassa tökéletes alakját.Trend--Nadrág nélkül ment utcára Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150402-rihanna-enekesno-nadrag-nelkul-ment-utcara.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy Rihanna egyáltalán nem szégyenlős, azt viszont mégis túlzásnak találjuk, hogy ezúttal csak egy rövid kabátkában, nadrág nélkül lépett ki az utcára.Trend--Nem modell, mégis az ő bikinis képéért rajong most a fél világhttp://www.life.hu/trend/20150331-rachel-hollis-blogger-es-edesanya-bikinis-fotojaert-rajong-most-a-fel-vilag.htmlRachel Hollis foglalkozását tekintve blogger és édesanya, aki büszkén vállalja magát mindenki előtt úgy, ahogyan van: striákkal, lötyögő hassal és bikiniben.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.