Hódi Pamela TV2 műsorvezető Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb azt írtuk Pameláról, hogy Berki Krisztián élő adásban taperolta le, most azonban teljesen másról van szó. A műsorvezető Facebook-oldalán ugyanis igazi kincsre bukantunk.

Hatalmas sikert aratott közösségi oldalán Berki exe, aki egy csodálatosan szép képet osztott meg a napokban. A fiatal anyuka egy fotózás kedvéért bújt ebbe az igazán nőies, szexis darabba. A lájkok száma pedi már a 7000-et is túllépte.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal

"Ilyen szép, jó lányt, kiváló anyukát sohasem fog találni Berki. Meg kellett volna tartani ezt a kapcsolatot. Pamela nem lehet rád ismerni annyira más vagy ezen a képen. Szép, finom, nőies, elegáns és mégis visszafogott. Mindig nőies ruhákat hordj" - írja egy kommentelő a kép alatt.

"Berki Krisztián szabad ember, azt csinál, amit akar"

Az Éden Éjjel műsorvezetője tiszta vizet öntött a pohárba, leszögezte, már nem zavarják a gyermeke édesapjáról szóló pletykák, mert nem gondol úgy Berkire, mint férfira.
Kelly Brook szuperdögös: Smink nélküli fotót posztolt a kebelcsodahttp://www.life.hu/trend/20150405-kelly-brook-szuperdogos-smink-nelkuli-fotot-posztolt-a-kebelcsoda.htmlA brit kebelcsoda, aki mint ismeretes, Thom Evans-szel való kapcsolata alatt kétszer is elvetélt, a napokban smink nélküli fotót posztolt.Trend--Gáspár Evelin továbbra is elég szexi: Új frizkóval szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20150405-gaspar-gyozo-gyozike-lanya-gaspar-evelin-gondor-hajjal-szelfizett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, igazi bombanővé cseperedett Gáspár Győző nagyobbik lánya, Evelin. A fiatal lány most újabb fotót tett közzé közösségi oldalán.Trend--Lopd el a pasidtól, és tedd stílusossá - ing nélkül nincs stílusos tavaszi ruhatár!http://www.life.hu/trend/20150404-tavaszi-ingmania-3-stilus-amit-szerezz-be.htmlSok nő úgy gondolja, az ingeket meghagyja inkább a férfiaknak, ez azonban nagy hiba - az ing ugyanis egy tökéletesen és nagyon kreatívan variálható, szinte minden alkalomra felvehető, igazi alapdarab. Íme 3 stílus, ami nagyon népszerű 2015 tavaszán. TrendThinkstockMelleket villantott Cinthya Dictator - meg orrpiercinget ishttp://www.life.hu/trend/20150405-cinthya-dictator-megmutatta-melleit-es-orrpiercingjet.htmlCinthya Dictator megmutatta magát! Extra barnán, hatalmas dekoltázzsal és még egy orrpiercinget is magára kapott.Trend--Frissítsd fel és tedd ragyogóvá az arcod a tökéletes pirosítóval!http://www.life.hu/trend/20150402-larion-oscar-sminkmester-tippjei-pirosito-vasarlashoz.htmlA smink egyik fontos eleme az arcpirosító: szebbnél szebb színekkel adhatsz új színt az arcodnak, és frissé, üdévé varázsolhatod a megjelenésedet. Larion Oscar sminkmester most segít rátalálni a legideálisabb darabokra. TrendThinkstockGyilkos testet villantott Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20150405-a-victorias-secret-modell-alessandra-ambrosio-szexi-bikinis-testet-villatott.htmlMilyen is lehetne a teste egy Victoras' Secret modellnek, ha nem brutálisan jó?! Alessandra Ambrosio meg is mutatta.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.