Várhegyi Lucas Palmira megmutatta bombázó alakját

Forrás: FényPont-Média PR -
alak Várhegyi Lucas Palmira Rising Star bikini Afrika bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star félig magyar, félig afrikai származású győztesét egy wellness hotelben kapták lencsevégre, amikor éppen családjával lubickolt.

Nem semmi teste van Lucas Palmirának, aki igazi, zsenge bombázó. Ez aztán a tökéletes alak, semmi plasztika, semmi retus.

Várhegyi Lucas Palmira és húga Forrás: FényPont-Média PR

„Fura, hogy a testemmel és nem a hangommal foglalkoznak, meglepett, hogy a bikinis képem mindenkit ennyire megragadott. Erre nem számítottam, hogy külön cikkek fognak foglalkozni vele. De, ha ez érdekli az embereket, annak örülök" – mondta Palmira a Life.hu újságírójának. Az énekesnő egyébként nagyon jól érezte magát családja körében.

„Anyukám nagyon szereti a közös családi programokat. Korábban apuval, most pedig a nevelőapukámmal, Zsoltival járunk ezekre a programokra, amiket mindannyian élvezünk. Szeretünk kirándulni és pihenni is" – mesélte Palmira.

Viszlát, póklábszerű pillák: Így válaszd ki a tökéletes szempillaspirált!http://www.life.hu/trend/20150408-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-valassz-szempillaspiralt.htmlFekete, barna, netán színes? Látványos vagy visszafogott? Larion Oscar sminkmestert faggattuk az idei szempillatrendekről. TrendOrigoFantasztikus átalakulás! Puskás Peti bombanővé változotthttp://www.life.hu/trend/20150407-puskas-peti-enekes-bombazo-nove-valtozott-es-a-vilaghiru-szineszno-charlize-theron-borebe-bujt.htmlA világhírű színésznő, Charlize Theron bőrébe bújt a magyar énekes. Az eredmény nagyon durva lett!Trend--Így nyaral felszabadultan Uma Thurmanhttp://www.life.hu/trend/20150408-uma-thurman-a-miami-tengerparton-nyaralt.htmlA 44 éves színésznő Miamiban nyaralt, ahol legtöbbet a strandon lehetett őt látni. Nagyon élvezte a fürdőzést, még azt is bevállalta, hogy a mólóról ugrál a tengerbe.Trend--Sportos, csinos, kényelmes - menő lapos cipők tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150326-sportos-csinos-kenyelmes-meno-lapos-cipok-tavaszra.htmlA tűsarkúnál nincs szexibb lábbeli, ám vannak helyzetek, amikor nem árt valami kényelmes, de azért csinos vagy legalábbis divatos cipellő. Idén is van miből válogatni - máris mutatjuk!TrendThinkstock5 kérdés a szépségről: Regős Lilihttp://www.life.hu/trend/20150403-5-kerdes-a-szepsegrol-regos-lili-fitneszmodell.htmlA gyönyörű fitneszbajnok azt már többször bebizonyította, hogy az alakja tökéletes, ám az edzésen és az étkezésen kívül a bőrápolásra is nagy gondot fordít. A Life.hu sorozatában Regős Lili mesél szépségtitkairól. Trend--Miért ilyen lestrapált Christian Bale?http://www.life.hu/trend/20150406-christian-bale-szinesz-igencsak-apolatlan-es-igenytelen-kulseju-mostanaban.htmlA Batman filmek sztárjáról utoljára 2013 februárjában írtuk meg, hogy szőrös, szakadt fickó benyomásást kelti. Aztán eljött a mostani hétvége.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.