Egy keksz és egy pohár víz – A dús idomú Laura Wells kitálalt a modellvilágról

Forrás: Facebook/Laura Wells -
modell készülés diéta víz élelmiszer Divathét extrém keksz plus-size New York fogyókúra modellügynökség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus size modell szerint az ügynökségek írják elő a lányoknak az extrém diétát, amelyet a divathetek előtt kell követniük.

Egy darab keksz és egy pohár víz – Laura Wells szerint egy nap mindössze ennyi élelmiszert vehettek magukhoz a modellek a divathetekre való felkészülés során.

Forrás: Facebook/Laura Wells

A gyönyörű plus size modellnek volt alkalma belelátni, milyen nyomás alatt vannak csontsovány kolléganői, akiknek az őket képviselő ügynökségek szabták meg a kielégítőnek egyáltalán nem nevezhető étrendet.

Cigarettával nyomta el az éhségét a veterán modell

Carré Otis egy magazinnak vallotta be: a modellévei alatt követett életmódja mindennek volt nevezhető, csak épp egészségesnek nem. Bővebben ide kattintva olvashatod az egykori modell kitálalását.

Vattapamacs és drogok – Sokkoló tények a divathetekről

A divathét nem csupán a csillogásról szól – kattints ide és tudd meg, milyen sokkoló módszereket vetnek be a modellek, hogy elérjék a vágyott alakot.

Laura Wells interjúja nem sokkal azután látott napvilágot, hogy Franciaországban betiltották a túl sovány modellek alkalmazását: az új egészségügyi törvény értelmében tilos modellkednie mindazoknak, akiknek testtömegindexe alacsonyabb a meghatározott szintnél.

Dögös fehérnemű kampányban pózolnak a plus size modellekhttp://www.life.hu/trend/20150407-plus-size-modellek-pozoltak-fehernemuben-a-victorias-secret-ellen-folytatott-kampanyban.htmlTovább folytatódik a plus size modellek Victoria's Secret ellen folytatott kampánya. Ezúttal dögös fotósorozattal álltak elő, hogy megmutassák: a szépség nem annyira egyoldalú, ahogyan azt a híres fehérneműmárka hirdeti.TrendOrigoTe melyik ajtót választanád? Újabb zseniális kisfilm a női szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20150408-a-dove-legujabb-kampanyvideoja-a-noi-szepsegrol-bebizonyitja-hogy-a-szepseg-valasztas-kerdese.htmlA szépség választás – ezt hirdeti a világszerte ismert kozmetikai márka legújabb kampányfilmje, amely ismét zseniálisan sikerült.Trend--Mihalik Enikő is bevette a milánói divathét kifutójáthttp://www.life.hu/trend/20150227-mihalik-eniko-a-2015-os-milanoi-divathet-moschino-es-maxmara-divtbemutatojan-szerepelt.htmlA magyar szépség a Moschino és a MaxMara divatshow-ján lejtett végig.TrendOrigo"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" - Plus size modellek vs. Victoria's Secrethttp://www.life.hu/trend/20150221-plus-size-modellek-vezetesevel-kampanyt-inditottak-a-victoria-s-secret-uzletpolitikaja-ellen.html"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdtek aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen plus size modellek. TrendOrigoHódít a plus size szelfi?! - Az Instagramon posztolja fehérneműs képeit a túlsúlyos nőhttp://www.life.hu/trend/20150324-duci-lany-szexi-szelfiket-posztol-instagramra.htmlHogyan lesz egy félénk, szégyenlős duci lányból az internetet meghódító díva? Courtney Mina, az Instagram szelfikirálynője megmutatja!Trend--Milliós ruhatár a párizsi divathétre – Less be Kim Kardashian gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20150316-kim-kardashian-a-parizsi-divatheten-viselt-ruhai-tobb-millio-forintba-kerultek.htmlNaná, hogy a popókirálynő-valóságshowsztárnak is ott volt a helye a világ leghíresebb divateseményén. Nem bízta a véletlenre a megjelenését: milliókat költött outfitjeire.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.