D. Tóth Kriszta bevállalta - "Megadjuk az arcbőrnek, ami jár"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
szelfi smink nélkül D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddigi legmerészebb smink nélküli képét osztotta meg a Facebook népével D. Tóth Kriszta. Nem csak szerintünk, szerinte is érdemes volt erre várni. 

Ahogy korábban írtunk róla, különös kísérletbe kezdett D. Tóth Kriszta. Negyven éve a Földön - szelfi challenge címmel kezdett smink nélküli fotókat közzétenni magáról D. Tóth Kriszta. Elhatározása szerint egy éven keresztül minden nap posztol egy-egy ilyen fotót, a Life.hu újságírójának pedig elárulta, mi a célja ezzel a vállalkozással, és hozzátette, nem akart mozgalmat indítani. Nos, Kriszta tartja magát ahhoz, amit elhatározott, nem is akárhogyan. A 69. napon a következőt posztolta: "Szerintem a mai fotóra érdemes volt mostanáig várni. Megadjuk az arcbôrnek, ami jár. Minden természetes, jó kezekben vagyok. No smink (hát nyilván), no retus, 40 éve a Földön".

Forrás: Facebook/D. Tóth Kriszta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.