Kate Moss tényleg így jelent meg a vörös szőnyegen? Na ne!

Kate Moss fashion week melltartó ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amFar gála idei vörös szőnyeg különös meglepetésben volt részünk. Kate Mosstól valami különlegeset vártunk, amit részben meg is kaptunk, de nem feltétlenül úgy, ahogyan azt mi gondoltuk.

A 2015-ös gálára furcsak ruhát választott magának a gyönyörű modell. A gold rose színű, csillogó, csipkebetétekkel tűzdelt ruha gyönyörű volt, ám a kikandikáló melltartót egyáltalán nem értjük. Vagy ez a ruha része lenne? Nézd meg ezt a nem mindennapi ruhakölteményt ITT.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Te milyennek látod Kate Moss ruháját?

Ide vonul vissza Kate Moss - Whiskytúrázz a skót felföldön!http://www.life.hu/lifeutazas/20150309-ide-vonul-vissza-kate-moss-whiskyturazz-a-skot-felfoldon.htmlJólesne a nyüzsgő városi létből kiszakadva néhány napot valami egészen különleges helyen eltölteni? A Speyside régióból származik a világ két legnépszerűbb single malt whiskyje, de mást is rejteget, mint a skótok életesszenciája. A legendás szeszfőzdék, a festői halászfalvak, a történelmi kastélyok és a patinás golfpályák mellett a vadregényes táj is hívogató, így a skót felföld tökéletes választás, ha pár napra szeretnél elbújni kedveseddel a világ elől. UtazásThinkstockKate Moss még nem unja - sosem látott meztelen fotóra bukkantunkhttp://www.life.hu/trend/20150304-kate-moss-egy-2012-es-foton-pucerkodik.htmlAz angol modell nem tartozik a szégyenlős lányok közé, de ez nem is baj: most előkerült Kate-ről egy 2012-es fotó, amin természetesen meztelen. Máris mutatjuk!Trend--Melleivel kampányol a rák ellen Kate Mosshttp://www.life.hu/drlife/20141003-kate-moss-a-mellrak-ellen-kampanyol-felrecsuszott-stella-mccartney-melltartoban.htmlStella McCartney félrecsúszott melltartójában, szalaggal a mellbimbóján provokál a brit modell. A cél azonban nemes.Dr. LifeOrigoMelltartó nélkül pózolt Kate Moss a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20140405-melltarto-nelkul-pozolt-kate-moss-a-voros-szonyegen-egy-galan-sao-pauloban.htmlA 40 éves szupermodell melltartó nélkül vonult végig és pózolt a fotósok előtt a Sao Paolo-i amFAR gálán. Trend--Siker, drogok és botrányok: Kate Mosshttp://www.life.hu/kult/20140115-fotokon-akkor-es-most-kate-moss-brit-szupermodell.html40 éves lett a világ egyik legkeresettebb szupermodellje.KultMeztelen melleit süttette Kate Mosshttp://www.life.hu/kult/20131021-kate-moss-brit-modell-felmeztelenul-napozott-jamaicaban.htmlA 39 éves modell maga mögött hagyta pár napra a hűvös Londont és bikinifelsőjét, és Jamaica felé vette az irányt.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.