Nem áll meg 190 kilónál az amerikai ducimodell - 10 000 kalóriát pusztít el naponta, hogy minél kövérebb legyen

Forrás: Northfoto -
ducimodell hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 22 éves, de jelenleg 190 kiló körüli súllyal "büszkélkedhet" a Kentuckyban élő Caitlin Finley. És igen, ezzel keresi a kenyerét is. 

A lányt édesanyja maximálisan támogatja, sőt, ő a managere és a fotósa is. Caitlin Finley 10000 kalóriát pusztít el naponta, már 190 kiló, de nem áll meg itt, célja, hogy minél kövérebb legyen és elnyerje a durván túlsúlyos nőkre bukó férfiak tetszését. A nő rendszeresen jár kivizsgálásokra is, orvosai eddig nem találtak nála semmilyen, az elhízásból fakadó egészségügyi problémát.

Forrás: Northfoto

Amikor Beckhamnének focilabda volt a mellei helyén - emlékezetes szettek az MTV Movie Awards vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20150410-emlekezetes-szettek-az-mtv-movie-awards-voros-szonyegerol.htmlAz MTV Movie Awards nem az a díjátadó, ahol a világsztárok olyan mesés estélyikbe bújnak, mint az Oscar-gálán, és nem is olyan szuperextrém összeállításokban padádéznak, mint a Grammy-n. Az azonban biztos, hogy most vasárnap éjszaka is látunk majd néhány sokkoló ruhakölteményt, előtte azonban jöhet egy kis visszatekintés az utóbbi évekből. TrendAFPMeztelenül kampányol a világ egyik legszebb modellje, Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20150411-meztelenul-kampanyol-a-vilag-egyik-legszebb-modellje-gisele-bundchen-egy-ekszermarkanak-a-vivara.htmlEgy világhírű ékszercég kérte fel a szintén világhírű topmodellt arra, hogy mutassa be legújabb, tavaszi kollekcióját.TrendOrigoÍgy fest Julianne Moore smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150411-igy-fest-julianne-moore-smink-nelkul.htmlCsajos napot tartott a hollywoodi színésznő, Julianne Moore és 12 éves kislánya, Liv Freundlich - anya-lánya kettesben indultak vásárolni.Trend--Viszlát, meleg holmik, bundás csizmák! Így pakold el okosan a téli cuccaidathttp://www.life.hu/trend/20150410-hogyan-tedd-el-teli-ruhaidat-a-kovetkezo-szezonig-ime-nehany-tipp.htmlÚgy tűnik, visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, eljött a gardróbcsere ideje: a téli ruhákat végre a szerkény mélyére teheted, és előkerülhetnek a topok, a pólók, a ruhák, a szakadt farmerek és a sortok. Ám nem mindegy, hogyan búcsúzol a téli daraboktól - mutatjuk is, mire érdemes különösen odafigyelned!TrendThinkstockD. Tóth Kriszta bevállalta - "Megadjuk az arcbőrnek, ami jár" http://www.life.hu/trend/20150411-d-toth-kriszta-negyven-eve-a-foldon-szelfi-challenge-cimmel-kezdett-smink-nelkuli-fotokat.htmlEddigi legmerészebb smink nélküli képét osztotta meg a Facebook népével D. Tóth Kriszta. Nem csak szerintünk, szerinte is érdemes volt erre várni. TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu"Még 15-öt akkor is, ha nagyon fáj!" - Tanulj Silye Bettina fitneszmodelltől!http://www.life.hu/trend/20150410-silye-bettina-fitneszmodell-mesel-edzesrol-es-dietarol.htmlNagyon fiatal, mégis jól tudja, mi kell ahhoz, hogy izmos, emellett pedig még nőies is legyen. Nemrég a gyönyörű fitneszmodellt, Silye Bettinát faggattuk edzésről, étkezésről, apró trükkjeiről. TrendOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.