Várandós kismamák hasára festi alkotásait egy művésznő

Forrás: Northfoto -
has fotó pocak festmény festés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maria Bradley különleges művészetnek hódol és kismamák hasára fest lenyűgöző festményeket.

A gömbölyödő pocakokon remekül mutatnak Maria színes alkotásai. A festő fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy kizárólag olyan alapanyagú festékeket használ, amelyek nem tartalmaznak a magzatra veszélyes anyagokat.

Forrás: Northfoto

A kismamák imádják a pocakukra készült festményeket és örök emlék marad majd a babaalbumokban.

Pocakfestés a legújabb kismama-őrület

Elképesztő divat lett a terhes kismamák körében az egyre kerekebben gömbölyödő pocakra művészi vagy vicces festményeket pingálni. Nagyjából 2-3 éve kezdődött a pocakfestés-őrület, amelynek köszönhetően már egyre több várandós sztár oszt meg telerajzolt hasáról képeket. A Life.hu cikkében megnézhetsz párat.
Alig lehet ráismerni Radics Gigire! Teljesen megváltozott az énekesnő http://www.life.hu/trend/20150417-radics-gigi-enekesnore-alig-lehet-raismerni-a-legujabb-fenykepen.html A közösségi oldalán nemrég közzétett fotón első pillantásra szinte felismerhetetlen a magyar énekesnő. Trend Origo Helló, Rihanna mellbimbója! Már rég láttunk http://www.life.hu/trend/20150417-rihanna-mellbimboja-atutott-a-polon.html Szinte többet látjuk Rihanna kivillanó testrészeit, mint a sajátjainkat. Hol egy popsi, hol egy kis cici – Rihanna sokszor mutat többet, mint kellene. Trend Northfoto Kivágott fürdőruhában csábítja el a világot Selena Gomez http://www.life.hu/trend/20150417-selena-gomez-kivagott-furdoruhaban-csabitja-el-a-vilagot-mexikoi-nyaralasa-kozben.html Selena Gomez Mexikóból, egy napozóágyon fetrengve jelentkezett be Instagramjára. Trend -- Sminkelj magadnak nagyobb, látványosabb szemet! http://www.life.hu/trend/20150416-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-sminkelj-magadnak-nagyobb-szemet.html Te is vágynál hatalmas őzikeszemekre, csábító cicaszemre, de úgy érzed, túl aprók a szemeid egy ütős sminkhez? Larion Oscar sminkmester most mutat néhány trükköt, amelyekkel látványosabb tekintetet varázsolhatsz magadnak - pillanatok alatt. Trend Thinkstock Ha a push-up már nem elég, jöhet a mellmasni - Vajon van ennél bizarrabb divatőrület? http://www.life.hu/trend/20150416-melluk-ala-szalagot-kotnek-a-japan-nok-hogy-nagyobb-legyen.html Nők milliói push-up melltartóval növelik optikailag a kebleiket, de a japánok most továbbmentek. Ha a szivacsos melltömés és a trükkös fehérnemű sem elég, jöhet a mellmasni! Trend Thinkstock Így búcsúzott Gisele Bündchen a kifutóktól! http://www.life.hu/trend/20150416-gisele-bundchen-utoljara-lepett-a-kifutora.html Tegnap este lépett utoljára a kifutóra a híres topmodell. Gisele Bündchen húszéves pályafutást követően döntött úgy, hogy nem vállal több divatbemutatót. A búcsú meglehetősen érzelmesre sikerült. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.