Courtney Cox vőlegényével és exférjével ünnepelt! Ráadásul szuper dögösen!

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Coco Arquette David Arquette Jóbarátok család Courtney Cox exférj vőlegény Johnny McDaid premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok egykori sztárja a színészkedés mellett ezúttal a rendezésben is kipróbálta magát. Új fimjének premierjén vőlegényével, Johnny McDaid-el és exével, David Arquette-el ünnepelt.

A színésznő által rendezett film, a Just before I go premierjén együtt mulatott az egész család: vőlegény, ex, gyerek, és az ex új felesége. Az exférj, akitől 14 év után vált el a smink nélkül is gyönyörű színésznő, egyébként szerepel is a filmben.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Cortney Cox és David Arquette közös gyereke, Coco is ott volt a nagy eseményen. A már majdnem 11 éves lány nagyon kis trendi outfitben jelent meg. Coco anyukájával és annak vőlegényével, illetve apukájával és annak feleségével is fotózkodott.

A színésznő dögös szerelését, és a családi fotókat is itt nézheted meg.

Palvin Barbi Mihalik Enikővel folytatja a tombolásthttp://www.life.hu/trend/20150421-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-modellek-egyutt-buliztak-parizsban.htmlKedvenc magyar modelljeink, Mihalik Enikő és Palvin Barbi együtt buliztak Párizsban.Trend--Rihanna alul-felül villantós ruhában esküvőzötthttp://www.life.hu/trend/20150420-rihanna-enekesno-alul-felul-villantos-ruhaban-eskuvozott.htmlA szexi énekesnő Hawaii szigetén töltötte a hétvégét, ahol barátai körében ünnepelt. Rihanna a tengerparti bulira cici és popsi villantásra is alkalmas szettben jelent meg.Trend--Meghökkentő! Lily Allen Calvin Klein bugyiban ízléstelenkedetthttp://www.life.hu/trend/20150417-lily-allen-calvin-klein-bugyiban-izlestelenkedett.htmlEl sem tudjuk képzelni, mi járt Lily Allen fejében, amikor ebben a szerelésben sikerült elindulnia otthonról. De tényleg, hogy lehet így felöltözni?Trend--Hatalmas vita Hódi Pamela Facebookján - Szavazz te is!http://www.life.hu/trend/20150420-hatalmas-vita-hodi-pamela-berki-krisztian-exe-facebookjan.htmlAhogy kislányának édesapja, Berki Krisztián, úgy Hódi Pamela is megosztó személyiség. Vannak, akik odavannak érte, és konkrétan lehülyézik exét, hogy szakított vele, mások pedig élesen bírálják. Ezúttal azonban nem szerelmi életével került a középpontba...TrendOrigoKi vagy te, Rita Ora?http://www.life.hu/trend/20150407-mibol-lett-a-cserebogar-ki-is-az-a-rita-ora.htmlSeperc alatt nemcsak világhírű énekesnő lett Rita Orából, de a divatvilág is a lábai előtt hever. Tudj meg minél többet napjaink egyik legmenőbb, mindössze 24 éves ikonjáról!Trend--"Egy férfi legyen férfias" - Giorgio Armani kiakadt a metroszexuális pasikonhttp://www.life.hu/trend/20150420-giorgio-armani-kiakadt-a-metroszexualis-pasikon.htmlA 80 éves világhírű divattervező, Giorgio Armani egy interjúban idiotizmusnak nevezte a plasztikai műtéteket, valamint kemény szavakkal illette a metroszexuális férfiakat, illetve azokat a nőket, akik túl fiatalnak akarnak látszani. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.