Beyoncé koszorúslánynak is gyönyörű

Forrás: Instagram/ Kelly Rowland -
esküvő koszorúslány luxusyacht Destinys Child Beyoncé dress code outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben házasodott össze Beyoncé anyukája és a színész, Richard Lawson. Eddig csak a friss házasokról láthattunk képet, most viszont itt a fotó a koszorúslányok csapatáról is.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Beyoncé anyukája újraházasodott. A luxusyachton tartott buliról ezidáig nem sok fotót láthattunk, most azonban Kelly Rowland az egykori Destiny's Child énekesnője posztolt egy képet, amelyen Beyoncé is rajta van.

Forrás: Instagram/ Kelly Rowland

Azt már eddig is tudtuk, hogy fehér ruha volt a dress code, de azt nem, hogy az énekesnő tulajdonképpen milyen outfitben jelent meg anyukája esküvőjén. Kár, hogy Beyoncé és Jay-Z kislánya, Blue Ivy Carter nincs rajta a fotón. Benne is szívesen gyönyörködnénk!

Ellepték az internetet Beyoncé retusálatlan fotói

Több mint 200 retusálás nélküli kép szivárgott ki az énekesnőről a The Beyonce World nevű rajongói oldalon. Olvasd el a cikkünket!

Beyoncénak olyan órája van, amilyen nekünk sohasem leszhttp://www.life.hu/trend/20150421-beyonce-enekesnonek-arany-apple-oraja-van-ami-a-nagykozonseg-szamara-elerhetetlen.htmlBeyoncé olyan órában feszít, ami nem is kapható boltokban, a nagyközönség számára elérhetetlen.Trend--Rihanna hasonmása lett Beyoncé újdonsült mostohatestvérehttp://www.life.hu/csalad/20150415-bianca-lawson-szineszno-lett-beyonce-es-solange-knwoles-uj-mostohatestvere.htmlTina Knowles és Richard Lawson házasságával újabb tehetség érkezett a világhírű énekesnő családjába. Ismerd meg Bianca Lawsont!Család--Jay Z külön telefonvonalat tart fent a szexmániás Rihannánakhttp://www.life.hu/intim/20150414-jay-z-kulon-telefont-tart-fenn-azert-hogy-rihannaval-beszeljen.htmlA sztár egyik közeli ismerőse szerint a rapper képes félbehagyni a megbeszéléseket és a vacsorákat is, ha a fiatal énekesnő hívja a neki fenntartott telefonon. Na, de mit szól ehhez Beyoncé?Intim--Jay Z cuki videóval ünnepelte 7. házassági évfordulójáthttp://www.life.hu/intim/20150410-jay-z-es-beyonce-hetedik-hazassagi-evfordulojukat-unnepeltek.htmlJay Z és Beyoncé bizony már 7 éve házasok, és még mindig nagyon bájosak együtt. Az évforduló alkalmából a rapper egy videóval lepte meg követőit az Instagram oldalán.Intim--Nézd meg, Jay Z mivel kedveskedett Beyoncé szülinapjárahttp://www.life.hu/news/20140905-beyonce-33-szuletesnapjara-ferje-jay-z-videos-osszeallitassal-kedveskedett.htmlBeyoncé énekesnő születésnapjára férje, Jay Z egy édes videós összeállítást készített turnéjuk legizgalmasabb pillanataiból.News--Mit szólnál, ha Beyoncénak hívnának?http://www.life.hu/news/20150408-emberek-akiknek-ugyanaz-a-neve-mint-sztaroknak.htmlA New Yorki-i Beyonce szörnyen utálja a nevét, ugyanis bármikor, bárkinek mutatkozik be, szinte biztos, hogy idéznek neki egy sort a Single Ladies-ből. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.