Csúnyán átverték! Mádai Vivien negyedmillióért szőrtelenített

átverés kozmetikus szőrtelenítés szépészeti beavatkozás millió Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mosolygós műsorvezető nem sajnálta a pénzt, ám a várva várt eredmény elmaradt. Mádai Viviennek be kellett látnia, csúnyán átverték.

Viviennel egy csajos sajtótájékoztatón futott össze a Life.hu újságírója. A műsorvezető, miközben az új villanófényes szőrtelenítő készülékkel ismerkedett, szomorúan mesélte, hogyan verték át, amikor nagyobb összegeket fizetett ki a tartós szőrtelenítés reményében.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nagyon sok pénzt költöttem már erre a szépészeti beavatkozásra, de egy idő után rá kellett jönnöm, át lettem verve" – kezdte Vivien, aki sok évvel ezelőtt az összes spórolt pénzét egy szép reményekkel kecsegtető kozmetikusnál hagyta. „Azt gondoltam, hogy örök életemre megszabadulok a szőrszálaktól. Mérlegeltem, és úgy gondoltam: amennyi pénzt elköltök borotvára, gyantára és egyebekre, inkább egyben kifizetem, és egy életre letudom ezt a problémát. Az eredmény jó pár kezelés után elmaradt, hiába jártam rendszeresen az előírt időpontokban" – mesélte Vivien, aki elmondta, nem vonta felelősségre a kozmetikust, mert úgy gondolta, tanul a saját hibájából, és ezentúl nem lesz ennyire hiszékeny.

„Az új gép, amit most kipróbálhattunk, azért tetszik, mert bár hatásos, nem ígérték, hogy örökre megszabadít a szőrszálaktól, csak hosszan tartó szőrmentes állapotot biztosít, akár 12 hónapon át" – mesélte Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.