Kelly Osbourne mosolya ijesztőre sikerült

Forrás: Northfoto -
Kelly Osbourne mosoly AAFA American Image Awards díj valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő New York-ban jelent meg egy divateseményen, ahol a legfontosabb kiegészítője a mosolya volt.

Kelly az AAFA American Image Awards gálán jelent meg hétfőn este, ahol még díjat is kapott. A 30 éves híresség, aki hatalmas dekoltázzsal köszöntötte a tavaszt, széles mosollyal örült az elismerésnek. Egyébként nemrég jelentette be az MTV csatorna, hogy nem forgatja tovább Kelly Osbourne valóságshowját – ezen biztos nem mosolygott ekkorát a celebnő.

Forrás: Northfoto

Kelly Osbourne: „Én is rendelkezem a rákos génnel"

Ozzy és Sharon Osbourne legidősebb lánya a The Talk című műsorban vallotta be: ő is rendelkezik azzal a bizonyos génnel, amely miatt Angelina Jolie petefészek- és petevezeték-eltávolításon esett át. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Transznemű modellt fotózott a világ legnagyobb divatmagazinja http://www.life.hu/trend/20150427-andreja-pejic-transzenmu-modellt-fotozta-a-vogue.html A leghíresebb divatmagazin, az amerikai Vogue most először transznemű modellt szerepeltetett a lapjain. Trend -- Salma Hayek dekoltázsa több, mint tökéletes http://www.life.hu/trend/20150428-salma-hayek-szineszno-melyen-dekoltalt-ruhaban-galazott.html Hihetetlen, de Salma Hayek már 48 éves,10 évet azonban simán letagadhatna. Van egyáltalán olyan férfi, aki nincs odáig az aprócska színésznőért és a gyönyörű dekoltázsáért? Trend -- Kínos szemfestés, rémisztő ajkak - A Met-gálák legdurvább sminkbakijai http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-szerint-ezek-voltak-a-met-galak-legroszabb-sminkjei.html Már csak néhány nap van a New York-i Metropolitan Múzeum gálájáig, ami minden évben az egyik legnagyobb volumenű vörös szőnyeges esemény - a Metre ugyanis sokkal különlegesebb ruhákat és sminkeket választanak a hírességek, mint mondjuk az Oscarra. Reméljük, idén sem lesz ez másként, nosztalgiázásképp pedig Larion Oscar sminkmester elárulja, kik követtek el kisebb és nagyobb sminkbakikat az utóbbi években. Trend AFP Rihanna félelmetesre sminkelte magát http://www.life.hu/trend/20150428-rihanna-enekesno-felelmetes-sminket-villantott.html Akár a tengeri boszorkány, úgy fest Rihanna a legújabb, róla készült képen. Vajon mi lelte az énekesnőt? Trend -- Michelle Keegant választották a világ legszexisebb nőjének http://www.life.hu/trend/20150428-michelle-keegant-valasztotta-az-fhm-vezeto-ferfimagazin-a-vilag-legszexisebb-nojenek-2015-ben.html A világ vezető férfimagazinja, az FHM minden évben megválasztja az év legszexisebb nőjét. A lista első tíz helyén vonzóbbnál-vonzóbb nők szerepelnek, tavaly például Jennifer Lawrence lett e megtisztelő díj tulajdonosa, idén pedig Michelle Keegant választották meg a bennfenntesek - a kíváncsi férfiszemek legnagyobb örömére. Trend -- Szépségszalon, ami a lelket is ápolja http://www.life.hu/trend/20150427-szepsegszalon-ami-a-lelket-is-apolja-a-masni-teljes-neven-munkaeropiaci-aktivizalast-segito-nobarat.html Különleges hírre, egy fantasztikus kezdeményezésre lettünk figyelmesek: a belváros szívében van egy szépségszalon, ahol a társadalom perifériájára szorult nőknek segítenek. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.