Új fodrásza van Gáspár Lacinak? Mi történt a hajával?

haj Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci Facebookon kéri rajongói segítségét, hogy elmondják, hogy tetszik nekik az új frizurája. 

"Én nem tudom, mi lett a hajammal. Nagyon rossz lett?" - kérdezi Laci rajongóitól. A fogadtatás vegyes.

Többek szerint olyan, mint egy punk, van, aki azt írja, biztos erős a szél arra, amerra az énekes jár. Olyan is akadt, aki azt tanácsolta Lacinak, hogy menjen vissza a fodrászhoz, és ő is vágjon neki hajat. Néhányan azt írják, kissé győzikésre sikerült. Természetesen másoknak viszont nagyon tetszik a stílusváltás: fiatalos, lendületes, divatos frizurája lett az énekesnek - írják a rajongók.

"Egy kicsit kukurikús" -írja az egyik kommentelő.

"Kit érdekel a hajad, ha a hangod meg világi?" -nyugtatja meg egy másik rajongó.

Megmutatjuk a fotót!

Forrás: Facebook/ Gáspár Laci

Ez igen! Jennifer Lopeznél nincs szexibbhttp://www.life.hu/trend/20150427-jennifer-lopez-teste-tokeletes.htmlJennifer Lopez testét már sokszor megvizslattuk, hiszen retusálás nélkül is tökéletes, egyszerűen jó ránézni. Trend--10 év, 10 ruha - kedvenc kreációink a MET-gálákrólhttp://www.life.hu/trend/20150429-10-emlekezetes-ruha-a-met-galak-utolso-10-evebol.htmlMájus 4-én rendezik a New York-i Metropolitan múzeum éves gáláját, amit mi mindig jobban várunk, mint az Oscart. A MET-re ugyanis a sztárok elengedik a fantáziájukat, és minden évben szuperextra szettekben vonulnak a vörös szőnyegen. Idén a gálán Kína lesz a téma, így biztosan látunk majd nagyon különleges ékszereket is a világsztárokon. Hangolódásképp megmutatjuk 10 kedvenc kreációnkat a MET-gálák utolsó 10 évéből. Nálatok ki viszi a prímet? TrendAFPSzuper sminktrükk májusra: varázsolj a tusvonallal!http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-tippje-majusra-jatek-a-tusvonallal.htmlMájus az év egyik leggyönyörűbb hónapja: most még nincs olyan meleg, hogy ne legyen kedved még sminkelni sem, így itt a lehetőség, hogy új dolgokat is kipróbálj a palettáról. Larion Oscar sminkmester most bemutatja kedvenc májusi szépségtrükkjét!Trend--Dukai Regina virágok között tündökölthttp://www.life.hu/trend/20150430-dukai-regina-modell-viragcsokorban-tundokolt-egy-fotozas-alkalmaval.htmlA gyönyörű modellt egy különleges fotózás alkalmával tavaszkirálynővé változtatták.Trend--Micsoda? Donatella Versace lesz a Givenchy arca!http://www.life.hu/trend/20150430-donatella-versace-divattervezo-lesz-a-givenchy-arca.htmlA 2015-ös őszi-téli Givenchy kampányban olyan név tűnt fel, amelyre soha sem gondoltunk volna. Ő pedig Donatella Versace.Trend--Lesd el Rita Ora stílustrükkjeit! 5 dolog, amit tanulhatsz tőlehttp://www.life.hu/trend/20150407-lesd-el-rita-ora-stilus-trukkjeit-5-dolog-amit-tanulhatsz-tole.htmlSemmi kétség, Rita Ora stílusikon, aki minden egyes alkalommal újabb és újabb oldalát mutatja meg, legyen szó hétköznapi szettekről, sminkekről vagy vörös szőnyeges kreációkról. Lesd el a trükkjeit!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.