Tengerentúli kalandozás Radics Gigivel

Forrás: Facebook/Radics Gigi (hivatalos), Thinkstock -
tengerentúl utazás Amerika Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi annyira komolyan veszi a hivatását, hogy pár hónapra áttette székhelyét Amerikába, ahol nemcsak angol nyelvtudását fejlesztette, hanem egy videoklipet is forgatott. A fiatal dívának hatalmas szerencséje volt, hiszen a kint töltött idő alatt olyan zenei nagyságokkal találkozhatott, mint Quincy Jones és Stevie Wonder, de Beyoncé édesanyjával, Ludacrissel és Brandyvel is fotózkodott. Gigi a Life.hu-nak elárulta kedvenc helyeit - mutatjuk is! 

Egy város, ahol az álmok valóra válnak

Az Amerikai Egyesült Államok második legnagyobb városa a kultúra, a művészet, a divat és a pezsgő éjszakai élet bódító keveréke, és az év minden időszakában tartogat valami izgalmasat. A vibráló 21. századi metropolisz egy felülmúlhatatlan hely: napnyugta után is kellemes az idő, gyönyörű homokos strandokkal és zöld parkokkal büszkélkedhet, az emberek barátságosak, és minden környék sajátos hangulattal rendelkezik. ,,Bár Los Angelesnek nincsenek olyan történelmi látnivalói, mint az európai nagyvárosoknak, meseszép helyekre lehet bukkanni, és imádtam ott lenni, mert semmihez nem hasonlítható fílingje van" - mondta az aranytorkú énekesnő a Life.hu-nak.

Naplemente Malibun Forrás: Facebook/Radics Gigi (hivatalos), Thinkstock

Gigi nem először járt az angyalok városában, 2012-ben itt vették fel első stúdióalbumának több dalát, és „Daydream" című videoklipjét is. A sugárzó díva már akkor elhatározta, hogy egyszer visszatér ide a szüleivel, és nagyon boldog, hogy ezúttal a család is részesévé vált az igazi amerikai élménynek. Bár édesanyja mindennap főzött rájuk, Gigi az első két hétben nehezen tudott ellenállni a sok, utcán kapható finomságnak – a csokis brownie-ért teljesen odavolt -, de szigorú diétára fogta magát, és rengeteget edzett a házuk kertjében. ,,Los Angeles a világ etnikailag egyik legsokszínűbb városa, és multikulturális látnivalók tekintetében igen bő a választék. Legyen szó akár strandolásról, múzeumjárásról, filmtúráról, kirándulásról vagy meccsnézésről, az élmény mindenki számára garantált!"

Tudtad?

Radics Gigi egyébként rajong New Yorkért is, és első látogatásához olyan fantasztikus élmények fűzik, mint egy közös klipforgatás Havasi Balázzsal és a világhírű Harlem Gospel Choirral.

Szupersztárok nyomában

Los Angeles a gazdagok és híresek városa, így nem csoda, hogy sokan annak reményében utaznak ide, hátha véletlenül összefutnak valamelyik világsztárral. „L. A. legnépszerűbb városrésze az amerikai filmipar fellegváraként ismert Hollywood, aminek egyik fő attrakciója a legendás Walk of Fame, ahol olyan magyar származású hírességek is csillagot kaptak, mint Lugosi Béla és Gábor Zsazsa. A Hollywood Boulevard másik vonzereje Madame Tussaud panoptikuma és a világhírű Chinese Theatre, ami előtt számos filmcsillag láb- és kéznyoma látható" - mesélte Gigi a Life.hu-nak. Azt is hozzáfűzte, hogy itt mindig nagy a turistatömeg, a sétány tele van hajléktalanokkal és jelmezekbe bújt emberekkel, akik közös fotókat akarnak készíteni a turistákkal, természetesen jó pénzért.

Walk of Fame, Hollywood-felirat Forrás: Facebook/Radics Gigi (hivatalos)

Beverly Hills, Hollywood Hills és Bel-Air a szupergazdagok lakóhelye, ahol rengeteg híres ember él, és benevezhetsz egy olyan városnéző túrára is, amely során meglesheted jelenlegi és egykori otthonukat. Ha szeretnéd elcsípni az A listás sztárokat, a Sunset Boulevard-on és a Rodeo Drive-on különösen nagy esély van erre. Beverly Hills legendás utcáján vásárolgatott Julia Roberts karaktere a Pretty Woman-ben, ahol egyébként olyan luxusüzletekkel találkozhatsz, mint a Cartier, a Dior, a Jimmy Choo és a Tiffany. Gigi benézett kíváncsiságból az egyik helyre, és az árak láttán bizony elállt a lélegzete, mert volt olyan cipő, ami több mint 3000 dollárba került.

Ha puccos buliszerkót vagy vintage darabot keresel, érdemes útba ejtened a sokszínű Melrose Avenue-t. Mielőtt fejest ugranál a shoppingolásba, ugorj be a Urth Caffé-ba, ahol isteni kávékülönlegességekkel pörgetheted fel magadat, édes bűnözéshez pedig nincs jobb hely, mint a Sweet Lady Jane nevű cukrászda – a sztárok is imádják!

Gigi tippje

Ha szeretnél találkozni elképesztő figurákkal, sétálj végig a híres-hírhedt Venice Beach Boardwalkon, ez ugyanis Dél-Kalifornia első számú turistalátványossága. Az egyedülálló hangulatú tengerparti sétány tele van utcai művészekkel, hippikkel, futókkal és görkorisokkal, de bármikor összefuthatsz valamelyik hollywoodi hírességgel is. A kultikus szabadtéri konditerem (Muscle Beach) is kihagyhatatlan látnivaló, ahol annak idején Arnold Schwarzenegger is edzett.

Pálmafák, hullámok, naplemente

Los Angeles sikkes kishúga Santa Monica, ahol igazán otthonosan érezheted magad. „A bájos tengerparti városnak igazi nyaraláshangulata van, és a turisták körében is kedvelt a remek vásárlási, sportolási és szórakozási lehetőségek miatt. Ikonikus látnivalója a tengerbe nyúló móló, ami a vidámparki játékokkal, az óriáskerékkel, az éttermekkel és az akváriummal tökéletes kikapcsolódást nyújt, ám a pálmafákkal övezett sugárútján is érdemes végigsétálni" - folytatta élménybeszámolóját Radics Gigi.

Vidámpark a mólón, Santa Monica Forrás: Facebook/Radics Gigi (hivatalos)

Malibu a némafilmkorszak óta a művészvilág lakhelye, és rengeteg híresség vásárolt házat a környéken (pl. Lady Gaga, Halle Berry, Tom Hanks). A végeláthatatlan villanegyedéről ismert üdülőhely teljesen elvarázsolta a fiatal énekesnőt, így nem véletlen, hogy a tengerparti város néhány másodperc erejéig legújabb videoklipjében is feltűnik. Gyönyörű strandjai – köztük a népszerű Zuma Beach, ahol a Baywatchot is forgatták -, változatos túraútvonalai és lélegzetelállító szörfhelyei miatt Malibu mágnesként vonzza a szabadtéri kalandok kedvelőit.

Gigi tippje

Varázslatos természeti szépségei, 100 km hosszú tengerpartja és napsütéses időjárása miatt érdemes elutazni San Diegóba, ahol Márai Sándor élete utolsó éveit töltötte. A csillogó kaszinóváros, Las Vegas egy igazi meseország, ami hihetetlen látványt és élményt nyújt az idelátogatóknak.

Lesd el Rita Ora stílustrükkjeit! 5 dolog, amit tanulhatsz tőlehttp://www.life.hu/trend/20150407-lesd-el-rita-ora-stilus-trukkjeit-5-dolog-amit-tanulhatsz-tole.htmlSemmi kétség, Rita Ora stílusikon, aki minden egyes alkalommal újabb és újabb oldalát mutatja meg, legyen szó hétköznapi szettekről, sminkekről vagy vörös szőnyeges kreációkról. Lesd el a trükkjeit!Trend--Ő aztán tud, de nagyon! Rita Ora emlékezetes villantásaihttp://www.life.hu/trend/20150407-rita-ora-legdurvabb-villantasai.htmlRita Ora külseje mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Kevés olyan díjátadó vagy vörös szőnyeges esemény van, ahol nem vonja magára a figyelmet, villantásban pedig vérprofi - mutatjuk is, ő hogyan csinálja.TrendAFPKi vagy te, Rita Ora?http://www.life.hu/trend/20150407-mibol-lett-a-cserebogar-ki-is-az-a-rita-ora.htmlSeperc alatt nemcsak világhírű énekesnő lett Rita Orából, de a divatvilág is a lábai előtt hever. Tudj meg minél többet napjaink egyik legmenőbb, mindössze 24 éves ikonjáról!Trend--Sminkelj úgy, mint Rita Ora!http://www.life.hu/trend/20150407-smink-es-divat-sminkelj-ugy-mint-rita-ora.htmlRita Ora fénysebességgel lett stílusikon, ám nemcsak az öltözködés terén érdemes általa inspirálódni: a sminkekben is imád kísérletezni, követi a trendeket, de nem veti meg a klasszikus technikákat sem. Lesd el a trükkjeit - Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan!Trend--Heidi Klum és Rita Ora abszolút bugyi nélkül - Így buliztak a sztárok az Oscar utánhttp://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-igy-buliztak-a-sztarok-az-oscar-utan.htmlMár vége az Oscar-gálának, de a sztárok még csak most kezdik a bulizást! A két legnagyobb afterpartiból az egyiket Elton John rendezi, a másikat a Vanity Fair, ezekre pedig olyan sztárok, celebek is hivatalosak, akiknek esélyük sincs bejutni az Oscarra. Összeválogattuk az idei mezőny legszínesebb kreációit.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20140604-5-kerdes-a-szepsegrol-radics-gigi-enekesno-a-2014-es-comet-egyik-jeloltje.htmlA 2014-es VIVA Comet legjobb énekesnő-jelöltje a szemünk láttára érett gyönyörű, fiatal nővé. A lassan 18 éves előadó évek óta a színpadon van, így már tanult egyet s mást a szépségápolásról és sminkelésről. A Life.hu sorozatában ezúttal Radics Gigit kérdeztük szépségtitkairól.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.