Itt a körömlakkos harisnya - Reméljük, senki nem fogja hordani

Forrás: www.compactimpact.com -
körömlakk harisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán fura trend hódít egyelőre a japán nők körében, de valószínűleg hamarosan elér Európába is. Itt a lakkozott körmű harisnya.

A szájszívó kupak után sok mindenen már nem tudunk meglepődni, de most kicsit azért mégis. Japán női magazinokban állítják, hogy az idei nyár slágere lesz a körömlakkos nejlonharisnya. (Nyáron harisnya? Már itt problémás a dolog.)

Forrás: www.compactimpact.com

Az ötujjas csodaharisnya különbözőre festett körmökkel kapható, 32 dollárért (közel 9000 forint) bárki hozzájuthat.

Ha nincs kedvünk kifesteni a körmeinket minden nap, semmi gond, csak húzzuk fel ezt a remek harisnyát, és reménykedjünk, hogy éppen akkorák a és olyan alakúak a körmeink, mint a harisnyára festett körmök.

Abba inkább bele se gondolunk, mi van, ha véletlenül éppen lábujjnál szalad fel egy szem a harisnyán.

Miért nézett ki olyan tökéletesen a szülés után pár órával Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20150504-katalin-hercegne-tokeletes-megjelentesen-a-szules-utan-par-oraval-egy-komplett-csapat-dolgozott.htmlAmióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin?Trend--Katalin imádja, és mi is - a virágmintás ruha 2015 slágerehttp://www.life.hu/trend/20150503-katalin-hercegno-viragmintas-ruhaban-mutatta-be-kislanyat-a-tervezo-jenny-packham.htmlMinden tavasszal így vagy úgy, de divat a virágminta. Idén május 2. után már biztos, hogy sokkal több nő választ ilyen darabot, mint korábban - ez pedig természetesen Katalin hercegnőnek köszönhető. Trend--Palvin Barbara dominaként porszívózikhttp://www.life.hu/trend/20150502-palvin-barbara-a-l-oreal-legujabb-reklamjaban-szuk-borruhaban-porszivozik.htmlEz aztán a dominaszerkó! Kimondhatatlanul szexi bőrruhában porszívózik a L'Oreal legújabb reklámjában a világhírű magyar modell, Palvin Barbara.TrendOrigoCate Blanchett nadrágkosztümben is álomszép - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150501-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jane-fonda-cate-blanchett.htmlA héten Salma Hayek viselte a legszebb estélyit, Jennifer Lopez pedig a legbevállalósabb szettet, de rajtuk kívül is volt ám élet a vörös szőnyegen. Következik a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPLepd meg valami csillogással! Anyák napi ékszerkörképhttp://www.life.hu/trend/20150430-ekszerek-anyak-napjara-lepd-meg-valami-ajandekkal-edesanyadat.htmlA virágnak minden nő örül, ha azonban valami komolyabbat szánsz édesanyádnak május első vasárnapján, akkor egy csinos karkötő, egy tavaszi nyakék remek választás. Mutatunk is néhányat az idei kínálatból. Trend--Bájos, virágos ruhában mutatta be kislányát Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150502-katalin-hercegno-szult-ebben-a-ruhaban-mutatta-be-kislanyat.htmlMájus 2. csodás nap Nagy-Britanniában – Katalin hercegnő ma adott életet második gyermekének, aki kislány lett. A boldog anyuka mondhatni gyorsan lezavarta a szülést, szombat délután már Vilmos herceggel és a kis Györggyel el is hagyta a kórházat. Mutatjuk is, miben tette mindezt!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.