fashion week mustra Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hetet ruhák tekintetében egyértelműen a hétfő esti Met-gála uralta, ezenkívül viszonylag kevés izgalom jutott a hétre. Persze azért találtunk említésre méltó szetteket - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Kényelem felsőfokon

Rohangáláshoz mégis miért kellene tűsarkú? Ezt vallja Michelle Williams és a pocakos Jaime King is, akik mindketten valami nagyon kényelmesre szavaztak a héten. Michelle egy tavaly óta népszerű "gyógypapucsot" választott, míg Jaime egy csillogó slip-on-ra voksolt. Mi imádjuk mindkét stílust!

Hódíts kombinéban!

Persze tudjuk, hogy ezek méregdrága estélyi ruhák, bennünket azonban akkor is egy selyem hálóruhára emlékeztet J. Law és Kerry Washington szettje. Jennifer azonban álomszép volt a Dior selyemcsodában, Kerry Prada szettje nem győzött meg bennünket - főképp a nagyon zöld kiegészítők miatt.

Élet a Met-gálán túl

Olivia Palermo ezúttal is túlszárnyalt mindenkit: nem ő az első világsztár, aki mostanában magára ölti ezt a tengeri csillagokkal díszített, bohém Valentino ruhacsodát, de ő az, aki a legmenőbben viseli. Laza hullámok, fémes kiegészítők, angyali mosoly - ezért is imádjuk Oliviát! June Ambrose estélyije is megér egy misét, de főképp látványos méretei miatt. Nektek bejön ez a stílus?

Párban, stílusosan

A héten két, viszonylag friss sztárpár kelhetne versenyre a legstílusosabb szerelmespár címért. A Sofia Vergara-Joe Manganiello duó őrülten szexi, Charlize Theron pedig mesésen mutat Sean Penn oldalán, még akkor is, ha pár centivel magasabb a színésznél. Jó rájuk nézni, pláne, amióta tudjuk, hogy a szőke színésznőnek Sean élete szerelme.

Natalie újra ragyog

Natalie Portman nem viselt olyan áttetsző ruhát, mint Beyoncé vagy Jennifer Lopez a Met-gálán, mégis a héten jobban nézett ki, mint az utóbbi időben bármikor. A flitteres, marsala színű Dior miniruha pompásan állt a madárcsontú színésznőn, és a kiegészítők is nagyon rendben voltak. Ez a szín keveseknek áll jól, de Natalie csodásan választott.

Natalie Portman Forrás: AFP

Hogy tetszik Natalie szettje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.