Gwen Stefani hat éves fia kékre festett körmökkel lépett ki egy szépségszalonból

Forrás: AFP/Richard Chapin Downs Jr. -
fiú szépségszalon Gwen Stefani Kék köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A No Doubt énekesnőjét és fiát csütörtökön kapták le a fotósok, amint egy szépségszalonból távoztak. Ebben nem is lenne semmi meglepő, ha Gwen Stefani hat éves fiának nem lennének kékre festve a körmei.

Gwen Stefani, akinek 3 fia van, a 6 éves Zumával járt egy szépségszalonban. Fia, úgy látszik, rákapott a pedikűr, a manikűr és a körömfestés ízére a szalonban, ugyanis kék kéz- és lábkörmökkel lépett ki az utcára. Vajon miért hagyta kékre festeni fia körmeit Gwen Stefani?

A képeket itt tudod megnézni!

Gwen Stefani Forrás: AFP/Richard Chapin Downs Jr.

Kylie Jenner bevallotta! Injekciókkal tölteti a száját!http://www.life.hu/trend/20150507-kylie-jenner-bevallotta-hogy-injekciokkal-tolteti-a-szajat.htmlA Kardashian-család reality showjában vallotta be Kylie Jenner, hogy az ajkai bizony injekciózva vannak. Őszintén szólva, nem lepett meg minket a nagy bejelentés.Trend--Hűha! Katy Perry hidrogénszőke letthttp://www.life.hu/trend/20150507-katy-perry-enekesno-hidrongenszokere-valtott.htmlAz énekesnő soha nem félt attól, hogy alakítgasson a külsőjén, ezúttal azonban tényleg nagyon vad lett a változás.Trend--Ilyen szexin eszi a hamburgert Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20150507-mirande-kerr-modell-szexin-eszi-a-hamburgert.htmlA gyönyörű modell Instagram oldalára posztolta a képet, amelyen lelkesen és persze szexin eszegeti hamburgerét.Trend--Balázs Pali-frizurát villantott Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20150507-mariah-carey-enekesno-regimodi-hajbogyoritassal-lepett-szinpadra.htmlAz énekesnőnek mostanában nem igazán sikerül jól kinéznie – legutóbbi fellépésén is ezt bizonyította.Trend--David Beckham a felkelő nap fényénél motorozik! Nézd meg a szexi fotót!http://www.life.hu/trend/20150507-david-beckam-a-felkelo-nap-fenyenel-motorozik.htmlDavid Beckham igazi álompasi pózban: a felkelő nap fényénél, egy dögös motoron fotózkodott.Trend--Palvin Barbara dominaként porszívózikhttp://www.life.hu/trend/20150502-palvin-barbara-a-l-oreal-legujabb-reklamjaban-szuk-borruhaban-porszivozik.htmlEz aztán a dominaszerkó! Kimondhatatlanul szexi bőrruhában porszívózik a L'Oreal legújabb reklámjában a világhírű magyar modell, Palvin Barbara.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.