3 millió forintot fizetett egy táskáért Leonardo DiCaprio

Forrás: ProVideo -
aukció pénz Chanel Leonardo DiCaprio Cannes-i filmfesztivál táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztivál keretein belül megrendezett aukciós gálán Leonardo DiCaprio is beszállt a licitháborúba. Végül 3 millió forintot fizetett ki egy kistáskáért.

Természetesen nem akármilyen táskáról van szó, de még egy Chanelért is elég szép ez az összeg – habár a hollywoodi hírességeknek ez valószínűleg aprópénz.

Forrás: ProVideo

Annak persze nagyon örülünk, amikor a hírességek nemes célra adományoznak pénzt. Az aukción befolyt összeg a szegény gyerekek sorsán hivatott segíteni.

A színész egyébként Paris Hiltont licitálta túl, és a táskát anyukájának ajándékozta. Sajnos a márkás holmiról még nincsen fotó.

Leonardo DiCaprio luxuskéglijében laknál?

A színész üzletembernek sem rossz. Rengeteg pénze van, imád ingatlanokat vásárolni, és bérbe is adja őket. Szívesen eltöltenél egy éjszakát a világsztár házában? Mi eláruljuk, ennek mennyi lenne az ára.

Beyoncé és Nicki Minaj együtt nyomatjákhttp://www.life.hu/news/20150519-beyonce-es-nicki-minaj-enekesnok-kozos-klipet-csinaltak.htmlA két énekesnő közös klipet forgatott, amelynek egy kis részletét már most láthatjuk – vadulás és rázás felsőfokon.News--Miley Cyrus unikornis jelmezben énekelt elhunyt halánakhttp://www.life.hu/news/20150519-miley-cyrus-unikornis-jelmezben-enekelt-balladat-elhunyt-halanak.htmlAz énekesnő, aki újabban a Happy Hippie Foundations nevű formációjával énekel, elhunyt halának emlékére is előadott egy balladát.News--Szecsődi Kari megrázta – Így twerkel a transznemű dívahttp://www.life.hu/news/20150519-szecsodi-kari-a-transznemu-diva-twerkelt-egyet.htmlSzecsődi Kari egyre jobban élvezi nőiességét. Ezúttal frenetikus tánctudásáról tett tanúbizonyságot egy szexi videóban.News--A lógó nyelvű kutyus az internet sztárjahttp://www.life.hu/news/20150519-a-logo-nyelvu-kutyus-a-cuki-zappa-az-internet-sztarja.htmlA cukiságnak már 30.000 Instagram követője van, pedig lóg a nyelve és olyan fura a szeme, de ez senki nem zavar.News--Lehet, hogy az Iszlám Állam bombáját találták meg a turistabuszonhttp://www.life.hu/news/20150519-az-isis-bombajat-talalhattak-meg-a-bolgar-turistabuszon.htmlEgy bolgár busz utasai szúrós szagot éreztek, azonnal riasztották a magyar rendőröket az M0-s autópálya Anna-hegyi pihenőhelyénél. Kiderült, bomba van a járművön. News--Negyvenkét év kóma után meghalt a megerőszakolt nővérhttp://www.life.hu/news/20150518-negyvenket-ev-koma-utan-meghalt-a-megeroszakolt-nover.htmlNegyvenkét év kóma után meghalt az az indiai nővér, aki agykárosodást szenvedett, miután megerőszakolták kórházi munkája közben.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.