Megállás nélkül esik, de kit érdekel? Öltözz stílusosan rossz időben is!

eső fashion week öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megállás nélkül esik, ám ez ne vegye el a kedved attól, hogy stílusosan indulj útnak. Sajnos a szandált és a fehér ruhákat jobb, ha hanyagolod, de ezek nélkül is lehetsz szuperstílusos. Itt vannak a mozizás, a barátokkal ücsörgés napjai, játszóruha helyett azonban inkább a tökéletes "esőszettben" indulj útnak!

Ez még sajnos nem a meleg nyári esők ideje, így nem árt, ha rétegesen öltözöl fel. A hófehér topánok és balerinacipők helyett válassz inkább rövid vagy hosszú szárú gumicsizmát, amit remekül kombinálhatsz akár egy egyszerű farmerral, de egy szexi miniszoknyával is. A loaferek és a magasított talpú cipők is praktikusak ilyenkor, a tornacipők azonban már kevésbé. Egy divatos esőkabát pedig egész évben jól jön, ha pedig még nem találtad meg a tökéleteset, a tavaszi kabátok között biztosan találsz olyat, amit nem kezd ki a sok eső és a pára. Össze is gyűjtöttünk néhány remek "esőszettet", amik jól működnek rossz időben is.

Esős időben a klasszik gumicsizmáddal is kombinálhatod a szettedet - hidd el, hálás leszel azért, hogy nem megy tönkre egyik cipőd sem! Variálhatod egyszerű csőnadrággal:

Forrás: lookbook.nu

de akár miniszoknyával is. Próbáld ki!

Forrás: lookbook.nu
A hónap színe: a farmerkékhttp://www.life.hu/trend/20150507-divat-es-trend-a-honap-szine-a-farmerkek.htmlHa nem tudod elképzelni a ruhatáradat farmer nélkül, akkor egészen biztosan szívesen viselsz farmerkéket is. Mi imádjuk ezt a színt, mert nagyon sokoldalú, és sok más színnel kombinálható. Mutatjuk is, hogyan!TrendThinkstockA hónap színe: a citromsárgahttp://www.life.hu/trend/20150409-divat-es-trend-a-honap-szine-a-citromsarga.htmlVágysz egy olyan színre, amiből már csak egy kiegészítő is feldobja a hangulatodat, ráadásul tud nemcsak harsány, de nagyon kellemes, visszafogott lenni, nem utolsósorban pedig idén tavasszal divatos is? Válaszd a citromsárgát és árnyalatait – mutatunk is néhány ötletet, hogyan érdemes kombinálni.TrendOrigoSportos, csinos, kényelmes - menő lapos cipők tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150326-sportos-csinos-kenyelmes-meno-lapos-cipok-tavaszra.htmlA tűsarkúnál nincs szexibb lábbeli, ám vannak helyzetek, amikor nem árt valami kényelmes, de azért csinos vagy legalábbis divatos cipellő. Idén is van miből válogatni - máris mutatjuk!TrendThinkstockMilyen cipőt viseljek 2015 tavaszán? 3 darab, amit érdemes beszereznedhttp://www.life.hu/trend/20150225-tavaszi-cipok-amiket-erdemes-beszerezni-2015-ben.htmlA február végi 13 fokban biztosan a te fejedben is megfordult, hogy lassan ideje a csizmádat valami kényelmes, csinos tavaszi lábbelire cserélni. És hogy merre keresgélj, ha vásárolni indulsz? Megmutatjuk, milyen stílusok hódítanak idén tavasszal.TrendThinkstockKényelmes cipőkben divatoznak a sztárok - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140808-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-kim-kardashian-marion-cotillard-katalin-hercegno.htmlA héten több sztár, sőt, még Letízia spanyol királyné is bebizonyította, hogy teljesen hétköznapi szettben, lapos talpú lábbeliben is lehet valaki stílusos. De nem volt hiány mintákból, trendi pasikból és bakikból sem az elmúlt napokban. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendOrigoLopd el a pasidtól, és tedd stílusossá - ing nélkül nincs stílusos tavaszi ruhatár!http://www.life.hu/trend/20150404-tavaszi-ingmania-3-stilus-amit-szerezz-be.htmlSok nő úgy gondolja, az ingeket meghagyja inkább a férfiaknak, ez azonban nagy hiba - az ing ugyanis egy tökéletesen és nagyon kreatívan variálható, szinte minden alkalomra felvehető, igazi alapdarab. Íme 3 stílus, ami nagyon népszerű 2015 tavaszán. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.