Cicivillantás, dekoltázsharc - kit érdekel? A legcsinosabb színésznők a cannes-i filmfesztiválon

fashion week Cannes 2015 Cannes ruha stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi napokban a színésznők mellett szebbnél szebb modellek, énekesnők, celebek lepték el Cannes vörös szőnyegét. Ám a fesztivál mégiscsak a filmekről szól, és akármilyen dögös volt a mi Palvin Barbink, és akármilyen mély volt Gigi Hadid dekoltázsa, most mégis a filmfesztivál legcsinosabb színésznőit mutatjuk be. Ki volt a ti kedvencetek?

Marion Cotillard

A zseniális francia színésznőben ezúttal sem kellett csalódnunk: tök mindegy, hogy miniruhát vagy estélyit visel, Marion egy istennő. A köbön.

Forrás: AFP

Diane Kruger

Extra kreációk, klasszikus megoldások, isteni kiegészítők - a németek büszkesége is remekelt a filmfesztivál alatt.

Forrás: AFP

Natalie Portman

Bájos, mint mindig, és repes a szívünk, hogy bevállalta a tűzpirosat! Sőt, a színésznő egy óvatlan pillanatban még az alsóneműjét is megmutatta...

Forrás: AFP

Sonam Kapoor

Ő aztán tényleg királynőnek öltözött a cicivillantós modellek és kacér celebek között. És milyen jól tette!

Forrás: AFP

Shu Qi

Emlékeztek a lányra A szállító című filmből? A tajvani színésznő nemcsak gyönyörű, de öltözködni is tud.

Forrás: AFP

Charlize Theron

Egy szerelmes nőnél nincs is szebb, Charlize pedig sugárzik – ezt, ha akarná, se tagadhatná.

Forrás: AFP

Julianne Moore

Mindig azt hisszük, hogy Julianne ennél dögösebb már nem lehet. És mindig tévedünk!

Forrás: AFP

Salma Hayek

Jövőre lesz 50 éves, de kit érdekel: a mexikói színésznő iszonyúan szexi, még Cannes-ban is.

Forrás: AFP

Cate Blanchett

Ő egy örök díva, efelől semmi kétség. Senki sem tudja úgy viselni a méregdrága estélyiket, mint ő.

Forrás: AFP

Emily Blunt

Egyre jobban szeretjük Emily stílusát. És az is biztos, hogy Cannes-ban senkinek sem állt olyan jól a mustársárga, mint a színésznőnek.

Forrás: AFP

Melyik színésznő volt a legcsinosabb a fesztiválon?

Life.hu tipp

Hogy a villantós szépségek se maradjanak ki, lesd meg a néhány nappal ezelőtti amfAR-gála fotóit. Itt aztán voltak mély dekoltázsok és őrületesen kacér ruhaköltemények!

Káprázatos, őrülten dögös estélyik - Ki volt az amfAR-gála legfényesebb csillaga?http://www.life.hu/trend/20150521-amfar-gala-cannes-2015-ott-volt-gigi-hadid-mihalik-eniko-karlie-kloss.htmlEgy hete kezdődött a cannes-i filmfesztivál, és ahogy az lenni szokott, a filmek mellett a ruhák is főszerepet kaptak. A csütörtök esti amfAR-gálán a filmcsillagok, világhírű modellek különösen kitettek magukért - mutatjuk is, miben pózoltak azon a bizonyos vörös szőnyegen. Trend--Ilyen jól áll a szexi modellnek a cannes-i luxushttp://www.life.hu/trend/20150523-doutzen-kroes-modell-megmutatta-hogyan-kell-a-cannesi-luxusban-pozolni.htmlHol máshol lehetne igazán jó luxusfotót csinálni, mint Cannes-ban, ahol évről évre összegyűlnek a legnagyobb sztárok, ahol szikrázó a napsütés és a kikötő tele van yachtokkal?Trend--Botrányos: meztelen mellekkel vonult végig a színésznő Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150521-meztelen-mellekkel-vonult-vegig-a-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen-a-szineszno-stella-rocha.htmlMegvan a cannes-i filmfesztivál legközönségesebb ruhája és annak viselője: a francia-brazil színésznő, Stella Rocha áttetsző estélyiben mutogatta csupasz kebleit a vörös szőnyegen.Trend--A 67. cannes-i filmfesztivál legmesésebb ruhakölteményeihttp://www.life.hu/trend/20140526-a-67-cannes-i-filmfesztival-legmesesebb-ruhakoltemenyei.htmlVasárnap véget ért a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál. Az utóbbi másfél hétben nem győztünk elalélni a szebbnél szebb ruhakölteményektől, annak pedig külön örültünk, hogy a magyar lányok szépségét ismét bizonyíthattuk Franciaországban. Következzenek a kedvenc cannes-i ruháink, amikről nemcsak mi, de a VIVA Comet műsorvezetője és a B The First tehetségkutató zsűritagja, Iszak Eszti is elmondja a véleményét. Trend--Cannes-on kívül is van divatozás - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150514-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-eva-longoria-doutzen-kroes-karlie-kloss-miranda-kerr-pink-catherine.htmlMíg számos híresség a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén divatozik, máshol sem áll meg az élet. Láthattunk néhány csodaszép ruhát Hollywoodban is a héten, de voltak, akiknek sikerült alaposan mellényúlni. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPVajna Timi kétmilliós estélyiben partizik Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150522-vajna-timi-ketmillios-estelyiben-partizik-cannes-ban.htmlAndy Vajna és felesége a cannes-i filmfesztiválon múlatják az időt. Tegnap este jótékonysági esten voltak, ahol Timi egy kétmillió forintos estélyiben csillogott.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.