Mádai Vivien nyárkirálylánnyá változott

Fotó: Gácsi Georgina -
esküvő fotósorozat királylány menyasszony Nyár Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges nyári fotósorozat készült Mádai Vivienről, aki szeretné ezzel inspirálni az esküvőszezonra készülő menyasszonyokat.

Vivien szebb, mint valaha és a most róla készült üde, virágos és menyasszonyi ruhás fotót látva, azonnal megjött a kedvünk egy nyári lagzihoz.

Fotó: Gácsi Georgina

„A képek esküvői stílusban készültek, nyárias hangulatot idézve. Gácsi Georgina fotóssal öröm volt együtt dolgozni és reméljük, hogy mindenki kedvét meghoztuk egy nyári esküvőhöz" – mesélte Life.hu-nak Vivien.

Tóth Gabi vadító pillákban pózolt – van, akinek nem tetszett az eredményhttp://www.life.hu/trend/20150603-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-vadito-pillakban-pozolt-van-akinek-nem-tetszett-az-eredmeny.htmlAz énekesnő Hürremes pillantásokkal köszöntötte rajongóit közösségi oldalán. A látvány viszont megosztotta a kommnetelőket.Trend--Tóth Andi dominának öltözötthttp://www.life.hu/trend/20150603-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-dominanak-oltozott.htmlA 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, de nekünk egy vad dominaszerelés is eszébünkbe jutott róla.Trend--Sarka Kata meglepően néz ki!http://www.life.hu/trend/20150529-sarka-kata-modell-a-life-sztarszerzoje-uj-arcat-mutatta-meg-kislanyos-bajjal-pozolt.htmlJókislányos, összefogott haj, bájos tekintet – Sarka Kata úgy néz ki, mintha egy színdarab próbáján, az öltözőben készülődne.Trend--Ezért volt olyan gyönyörű szülés után Katalin – Kitálalt a bába!http://www.life.hu/trend/20150603-katalin-hercegne-szulesznoje-elarulta-miert-volt-olyan-tokeletes-a-hercegne-a-szules-utan.htmlEgyesek szerint nem is ő szülte gyermekét, mások pedig biztosra veszik, hogy plasztikáztatott a hercegné a szülés után róla készült fényképek előtt. Katalin szülésznője végre elmondta az igazságot.Trend--Mi történt? A feketemániás Victoria Beckham csupaszínben mutatkozotthttp://www.life.hu/trend/20150603-victoria-beckham-divattervezo-szinesre-cserelte-egyszinu-ruhait.htmlKi más tudna ilyen stílusosan érkezni egy repülőtérre, mint Victoria Beckham, aki ezúttal színesre cserélte megszokott, fekete ruháját?Trend--Hónaljfehérneművel sokkol a luxusmárkahttp://www.life.hu/trend/20150602-honaljfehernemuvel-sokkol-a-luxusmarka.htmlA Jain Pain fehérneműmárka becsapós kampánnyal akar vásárlókat nyerni. Cicik és popsik helyett hónalj-, térd- és könyökhajlatokban, -domborulatokon fotózták a szexi fehérneműket.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.