Tóth Gabi vadító pillákban pózolt – van, akinek nem tetszett az eredmény

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi rajongó szempilla vélemény Hürrem komment X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Hürremes pillantásokkal köszöntötte rajongóit közösségi oldalán. A látvány viszont megosztotta a kommnetelőket.

Tóth Gabi sminkesének köszönte meg a csodás pillákat. A kommentelők azonnal lecsaptak az énekesnőre. Az egyik rajongó a Szulejmán című sorozatból megismert Hürremhez hasonlította Gabit. De volt, akinek egyáltalán nem tetszettek a műpillák és a következőket írta: „Szép...csak kár, hogy minden mű rajtad, műmell, műszempilla, műköröm... Ezek nélkül szürke kisegér lennél. A természetes szépség, az valami.. Minden más csak mű...pénzért bárki lehet műnő".

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Tóth Andi dominának öltözötthttp://www.life.hu/trend/20150603-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-dominanak-oltozott.htmlA 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, de nekünk egy vad dominaszerelés is eszébünkbe jutott róla.Trend--Megnyitotta a bikiniszezont Horváth Évahttp://www.life.hu/trend/20150603-horvath-eva-modell-musorvezeto-kirobbano-formaban-van-es-ezt-meg-is-mutatta-egy-bikinis-foton.htmlHorváth Éva kirobbanó formában van, és ezt meg is mutatta a jó idő érkezésével.Trend--Kulcsár Edina smink nélkül is nagyon széphttp://www.life.hu/trend/20150603-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-smink-nelkul-fotot-posztolt.htmlA magyar szépségkirálynő, aki nemrég Amerikát is meghódította, szerencsésen hazaérkezett, és úgy döntött: megmutatja, milyen szép smink nélkül.Trend--A hónap színe: a fehérhttp://www.life.hu/trend/20150601-a-honap-szine-a-feher.htmlImádjuk az élénk színeket, de nincs nyár fehér nélkül. Keverheted más színekkel, kombinálhatod önmagával, a lényeg, hogy viseld! Felejtsd el a feketét, legalább erre a néhány hónapra, és dobd fel a ruhatáradat néhány szuper fehér holmival!TrendThinkstock5+1 eset, amikor a Kendall-Kardashian família sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20150602-a-jenner-kardashian-csalad-tobbszor-sokkolta-mar-a-vilagot.htmlHa világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. TrendAFPTóth Andi dominának öltözötthttp://www.life.hu/trend/20150603-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-dominanak-oltozott.htmlA 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, de nekünk egy vad dominaszerelés is eszébünkbe jutott róla.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.