Hoppá! Hódi Pamela majdnem többet mutatott, mint szeretett volna

Hódi Pamela cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela egy egész rózsamezőt vonultatott fel csinos ruháján, és még a kezébe is került pár szép szál virág. De egy villantás is majdnem becsúszott.

A lehető legszexibb dekoltázsát vette elő Pami, ebből kifolyólag majdnem előugrott az egyik melle a dögös ruhából. De szerencsére ez mégsem történt meg.

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela

Szépségbakik magyar módra - íme a legtöbb hiba a sminkelésben, amit itthon a nők elkövetnekhttp://www.life.hu/trend/20150602-szepsegbakik-magyar-modra-ime-a-legtobb-hiba-a-sminkelesben-amit-itthon-a-nok-elkovetnek.htmlEgészen biztosan Veled is megesett már, hogy egy kevésbé előnyös árnyalatú rúzst kentél az ajkaidra, vagy épp durva pandaszemet sminkeltél magadnak. Kíváncsiak voltunk, egy hozzáértő szerint melyek azok a sminkbakik, amiket a magyar nők leggyakrabban elkövetnek - Larion Oscar sminkmester máris elmeséli a tapasztalatait!TrendThinkstockEl sem hinnéd, kik varrják a Miss Universe jelöltjeinek ruháit!http://www.life.hu/trend/20150603-kulonleges-ruhakat-probaltak-a-kiralyno-jeloltek.htmlMár csak pár nap van hátra a Miss Universe Hungary döntőjéig, a lányok már a ruhapróbánál tartanak. Az idén kifejezetten különleges ruhákat fognak viselni a színpadon, amelyeket megváltozott munkaképességűek varrtak számukra.Trend--Angelina, a vörös szőnyeg istennője - 10 ruha, amiben ő volt a világ leggyönyörűbb asszonyahttp://www.life.hu/trend/20150603-angelina-jolie-40-eves-10-ruha-amiben-o-volt-a-vilag-leggyonyorubb-asszonya.htmlKétfél ember létezik, ha szóba kerül Angelina Jolie: van, aki gyűlöli, mert benne látja a házasságok megrontóját, a boszorkányt, aki mindenkit felhasznál a siker érdekében, és teszi mindezt úgy, hogy örökké sovány tud maradni. Mi azonban a másik csoportba tartozunk: rajongással nézzük, mit visel a vörös szőnyegen, elérzékenyülünk, amikor a gyermekeivel fotózzák, olvadozunk, amikor Brad Pitt a közelében van, és fejet hajtunk előtte, amikor a betegsége kerül szóba. Angelina Jolie ma 40 éves - mi 10 kedvenc vörös szőnyeges szettjével köszöntjük a világsztárt, aki előtt nincs lehetetlen. TrendAFPMádai Vivien nyárkirálylánnyá változotthttp://www.life.hu/trend/20150603-madai-vivien-musorvezeto-nyarkiralylannya-valtozott-eskuvoi-fotosorozat-keszult-rola.htmlKülönleges nyári fotósorozat készült Mádai Vivienről, aki szeretné ezzel inspirálni az esküvőszezonra készülő menyasszonyokat.Trend--Ezért volt olyan gyönyörű szülés után Katalin – Kitálalt a bába!http://www.life.hu/trend/20150603-katalin-hercegne-szulesznoje-elarulta-miert-volt-olyan-tokeletes-a-hercegne-a-szules-utan.htmlEgyesek szerint nem is ő szülte gyermekét, mások pedig biztosra veszik, hogy plasztikáztatott a hercegné a szülés után róla készült fényképek előtt. Katalin szülésznője végre elmondta az igazságot.Trend--Hoppá! Kirakta a fenekét a celebcsemetehttp://www.life.hu/trend/20150602-tallulah-willis-kitette-a-feneket.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya sem szégyenlős, ugyanis megvillantotta a nagyvilágnak formás fenekét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.