Ada szexi bikinis szelfit posztolt

Forrás: Instagram/ Pintér Adrienn -
szelfi Pintér Adrienn bikini Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada odatette magát a vízparton. Dögös képpel lepte meg a rajongókat.

A műsorvezető, akit hétfőtől a Szelfi című műsorban láthatunk mellbedobással győzött, sikerült a mai nap legdögösebb vízparti fotóját megosztani.

Vizes hajjal, merész dekoltázzsal készített magáról forró fotót.

Íme!

Forrás: Instagram/ Pintér Adrienn

Öngyilkos akart lenni az egykori futballsztárhttp://www.life.hu/news/20150607-kenny-sansom-az-arsenal-egykori-jatekosa-ongyilkos-akart-lenni.htmlAz Arsenal egykori válogatott védője, Kenny Sansom élete nagyon lecsúszott a lejtőn. NewsOrigoMick Schumachert kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/news/20150607-mick-schumachert-korhazba-szallitottak.htmlMégsem úszta meg sérülés nélkül Michael Schumacher fia, Mick a hétvégi versenyeket. NewsOrigoŐ a világ legijedősebb embere - Vicces videóhttp://www.life.hu/news/20150607-o-a-vilag-legijedosebb-embere.htmlEzt az angol férfit vagy állandóan ijesztgetik, vagy csak néhányszor, de azt mind videóra vették.News--Élet és halál között az elhunyt sportoló kisbabájahttp://www.life.hu/news/20150607-elet-es-halal-kozott-az-elhunyt-sportolo-jerry-collins-es-felesege-kisbabaja.htmlA pénteken elhunyt rögbijátékos, Jerry Collins és felesége kisbabája válságos állapotban van. News--Ez a véleménye Angela Merkelnek a Facebookrólhttp://www.life.hu/news/20150607-ez-a-velemenye-angela-merkelnek-a-facebookrol.htmlAngela Merkel egy pénteki konferencián gyerekek kérdéseire válaszolt. Szóba került a Facebook is.NewsAFPFelháborító! Megrontotta halott tinilányának barátját egy nőhttp://www.life.hu/news/20150605-megrontotta-halott-tinilanyanak-baratjat-egy-no.htmlEgy nő összejött tinédzser lányának barátjával. A lány meghalt, de a nő és a fiú ezután is folytatták bizarr viszonyukat.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.