Baukó Éva mellén fura dinók tanyáznak

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
mell őrzés dekoltázs test Dino Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces pólóban feszített Éva, akinek melleire két pánkdinó vigyázott.

Éva formás kebleit, már sokszor megcsodáltuk és dekoltázsvillantásait is megírtuk, hiszen nem vitás az egykori valósághshow hősnő bomba formában van. Most azonban elrejtette bájait, sőt két dinóval őrizteti a testét.

Forrás: Facebook/Baukó Éva
Furcsa tetkó virít Tóth Gabinhttp://www.life.hu/trend/20150606-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-xfaktor-mentora-furcsa-absztrakt-tetovalast-villantott.htmlMintha összefirkálták volna az énekesnőt – reméljük ezt nem gondolta komolyan!Trend--Horváth Éva végtelen lábakat villantotthttp://www.life.hu/trend/20150604-horvath-eva-modell-musorvezeto-szexi-vegtelen-labakat-villantott.htmlNem semmi virgácsok libbentek ki a modell hosszú ruhája alól, vajon mennyit edzett ezekért a vádlikért Éva?Trend--Mádai Vivien nyárkirálylánnyá változotthttp://www.life.hu/trend/20150603-madai-vivien-musorvezeto-nyarkiralylannya-valtozott-eskuvoi-fotosorozat-keszult-rola.htmlKülönleges nyári fotósorozat készült Mádai Vivienről, aki szeretné ezzel inspirálni az esküvőszezonra készülő menyasszonyokat.Trend--Arcot mosni mindenki tud - vagy mégsem? http://www.life.hu/trend/20150605-a-leggyakoribb-hibak-amiket-elkovethetsz-az-arcmosasnal.htmlÚgy tűnhet, hogy az arcmosás az egyik legegyszerűbb bőrápoló rutin, de ha nem csinálod helyesen, akkor további következményekkel kell számolnod. Jöjjön néhány gyakori hiba, de abban is segítünk, hogyan javítsd ki őket!TrendThinkstockVictoria Beckham bemutatta 2015 legújabb slágerét!http://www.life.hu/trend/20150606-victoria-beckham-bemutatta-2015-legujabb-slageret-a-culottes-nadragot.htmlA divattervező, aki az egyszínű és letisztult ruhadarabok híve, manapság újfajta stílusleckékkel lepi meg rajongóit.Trend--Megdöbbentő felvétel: Iszak Eszter úgy néz ki, mint egy kislányhttp://www.life.hu/trend/20150605-iszak-eszter-ugy-nez-ki-mint-egy-kislany.htmlNagyon bájos, smink nélküli képet posztolt a közösségi oldalára.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.