Így kényeztetik Cindy Crawfordot

Forrás: Facebook/Cindy Crawford -
frizura haj Cindy Crawford fodrász Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha hihetünk a 49 éves topmodellnek, akkor csodás hajkoronájának titka a szeretet, amelyet fodrászától kapnak tincsei.

Nem csupán a topmodell frizurája, hanem láthatóan maga Cindy Crawford is remek viszonyt ápol fodrászával.

Forrás: Facebook/Cindy Crawford

Szépségtitkok a legnagyobb szupermodellektől

Híresek, gazdagok és gyönyörűek, smink- és dizájnerholmik nélkül viszont ők is ugyanolyan hétköznapi nők, mint mi. A szupermodellek szépségtitkait korábban ITT gyűjtötte egybe a Life.hu.
Hűha! Cindy Crawford smink nélkül is szuperdögöshttp://www.life.hu/trend/20150514-cindy-crawford-modell-az-otvenhez-kozel-is-szuperdogos.htmlA topmodell, aki az 1980-as évek végén kezdte a pályáját, még ma is nagyon jól néz ki – ráadásul smink nélkül is.Trend--Meztelen képei miatt vették el a szépségkirálynő koronájáthttp://www.life.hu/trend/20150612-meztelen-kepei-miatt-vettek-el-miss-zimbabwe-szepsegkiralyno-koronajat-es-fosztottak-meg-cimetol.html„Bizalmi" és „erkölcsileg vitatható" okokból kizárták és megfosztották címétől a 2015-ös Miss Zimbabwe nyertesét, Emily Kachotét.TrendOrigoÍgy ugrott bele a házasságba Cindy Crawford és a férjehttp://www.life.hu/csalad/20150601-cindy-crawford-17-hazassagi-evfordulojukat-vicces-medences-fotoval-unnepelte.htmlA topmodell és férje hétvégén ünnepelték 17. házassági évfordulójukat, amiről Cindy Crawford egy nagyon édes, közös fotóval emlékezett meg.Család--Sehol egy ránc Nicole Kidmanenhttp://www.life.hu/trend/20150611-nicole-kidman-szineszno-arca-gyanusan-sima-es-sehol-egy-ranc.htmlA 47 éves színésznő arcán sem az öröm, sem a meglepettség nem látszik, annyira gyanúsan sima. Vajon mi lehet a háttérben?Trend--Cindy Crawford ráncosan is gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20150601-cindy-crawford-modell-rancosan-is-gyonyoru.htmlA 49 éves hírességnek még az apró szemkörnyéki ráncok is nagyon jól állnak. Ilyen egy igazi topmodell.Trend--Ez igen! Merész képeken a szexi Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150605-mihalik-eniko-magyar-modell-szexi-kepei-a-brazil-harpers-bazaar-magazinban.htmlA magyar szupermodell a Harper's Bazaar brazil kiadásában domborít. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.