plasztikai műtét botox ránctalanítás Nicole Kidman Keith Urban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Keith Urban nem csak hogy leszidná feleségét, Nicole Kidmant a botoxkezeléseiért, hanem még ő is rákapott az ízére. Legalábbis ilyesmiről árulkodik ráncmentes arca.

Nicole Kidman gyanúsan kisimult arca már régóta foglalkoztatja a közvéleményt, férje, Keith Urban mellett azonban simán elsétáltunk - egészen mostanáig.

Forrás: AFP/Rick Diamond

Pedig nem véletlenül röppentek fel korábban olyan találgatások, hogy a 47 éves zenész is lelkesen botoxoltat feleségével együtt: évek száma és rocksztárélet ide vagy oda, Keith arcán szinte egyetlenegy ránc sem fedezhető fel.

Az ausztrál énekes feltűnően fiatal külseje mögött nem csupán botoxot sejtettek már a bulvárlapok, hanem szemhéjműtétet, arcfeltöltést és álkapocs-implantátumokat is.

Szerinted Keith Urban is a plasztika híve lett?

Akkor most volt botox vagy sem? Renee Zellweger arca újra a régi!http://www.life.hu/trend/20150311-renee-zellweger-szineszno-arca-megint-normalisan-nez-ki.htmlTavaly nők milliói (és persze a férfiak) hördültek fel, amikor Renee Zellweger tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Akkor alig ismertünk rá a színésznőre, most azonban mintha újra a régi lenne. Akkor ez most hogy is van, kedves Renee?Trend--Meztelen képei miatt vették el a szépségkirálynő koronájáthttp://www.life.hu/trend/20150612-meztelen-kepei-miatt-vettek-el-miss-zimbabwe-szepsegkiralyno-koronajat-es-fosztottak-meg-cimetol.html„Bizalmi" és „erkölcsileg vitatható" okokra való hivatkozással megfosztották címétől a 2015-ös Miss Zimbabwe nyertesét, Emily Kachotét.TrendOrigoSzívdöglesztő sportolóból szétbotoxolt színész lett Mickey Rourkehttp://www.life.hu/news/20141127-mickey-rourke-a-szetbotoxolt-arcu-szinesz-62-evesen-ujra-ringbe-szall-moszkvaban.htmlMickey Rourke szétplasztikázott fejéről már sokszor írtunk. Mostanában azonban ehhez még hatalmas izmokat is növesztett egy közelgő bokszmeccs miatt. A színész nosztalgiázni fog: újra ringbe száll. Emlékszel, hogy festett még bokszoló korában? Íme!News--Emberi formát öltött a szétbotoxolt arcú Nicole Kidman - nézd meg az átalakulásthttp://www.life.hu/trend/20141025-emberi-format-oltott-a-szetbotoxolt-arcu-nicole-kidman.htmlA korábban ijesztő külsejű hollywoodi színésznő ezúttal - a változatosság kedvéért emberi formát öltött. Trend--Tulisa botoxkezelésen járthttp://www.life.hu/drlife/20140802-tulisa-contostavlos-26-evesen-botoxkezelesen-vett-reszt.html"Boldog vagyok az ajkaimmal!" - nyilatkozta a minap Tulisa Contostavlos, aki végre beismerte, hogy részt vett néhány szépészeti beavatkozáson. A brit X-Factor zsűritagja 26 éves. Dr. Life--Így kényeztetik Cindy Crawfordothttp://www.life.hu/trend/20150612-cindy-crawford-frizuraja-ettol-olyan-gyonyoru.htmlHa hihetünk a 49 éves topmodellnek, akkor csodás hajkoronájának titka a szeretet, amelyet fodrászától kapnak tincsei.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.