Friss, fürdőruhás fotó Dobó Katáról – Így néz ki negyven felett a szépség!

Dobó Kata fürdőruha negyvenes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Katát is utolérte a hőséghullám, így megnyitotta ő is a szezont.

Nagyon üde képet tett közzé a közösségi oldalán Dobó Kata. A 41 évesen is bombázó színésznő egy úszómedencében hűsölve lubickol egy szál fürdőruhában.

Forrás: Facebook / Dobó Kata

"Egy kis pihenés az esti Closer előadás előtt..." - írta a hivatalos Facebook-oldalán posztolt képe mellé Kata. A képet elnézve el kell ismerni, Kata hiába szült, és múlt el negyven, még mindig nagyon dögösen fest alulöltözötten. Kérjük szépen a receptet!

Nyáron hófehér, mi más? Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150612-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-nikki-reed-sandra-bullock.htmlA farmersort örök sláger, legalább annyira, mint a hófehér darabok - a héten szinte mindenki megmutatta, miként képzeli el a tökéletes nyári szettet az utcán és a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--A smink ereje - Döbbenetes videó!http://www.life.hu/trend/20150612-smink-ereje-a-hetkoznapokban.htmlSokszor láthatunk a magazinokban, vagy a tévéképernyőn olyan nőket, akik tökéletes arcbőrrel tündökölnek. De vajon mennyi a valóság ebből? Trend--Mitől ilyen sima Keith Urban arca?http://www.life.hu/trend/20150612-keith-urban-is-a-botox-hive-lett-es-gyanusan-sima-az-arca.htmlÚgy tűnik, Keith Urban nem csak hogy leszidná feleségét, Nicole Kidmant a botoxkezeléseiért, hanem még ő is rákapott az ízére. Legalábbis ilyesmiről árulkodik ráncmentes arca.Trend--Cicivillantáshoz kacsintott Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20150612-palvin-barbara-modell-villantashoz-kacsintott.htmlEgyszerűen imádjuk Barbi Instagram oldalát – így nap, mint nap meg is nézzük, hogy mit tartogat nekünk a modell. Mára egy szexin kacsintós kép jutott.Trend--Gisele Bündchen maga mutatta be legújabb fehérneműkollekciójáthttp://www.life.hu/trend/20150612-gisele-bundchen-modell-szexi-fehernemukben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlCsak a kifutókról vonult nyugdíjba a szupermodell, dögös fehérneműs fotózást még most is vállal.TrendOrigoÍgy néz ki Liptai Claudia smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150611-igy-nez-ki-liptai-claudia-a-tv2-musorvetoje-smink-nelkul-foto.htmlNagyon meglepő képet tett közzé a dögös műsorvezető, senki sem mondhatja, hogy nem bevállalós.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.