Magyar kisfiú tarolt a modellvilágversenyen

Forrás: Sztárcsemete Hungary -
modell Little Miss & Mister Planet gyermek verseny Bulgária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 11 éves Till Krisztián nyerte meg a Little Mister Planet világversenyt, mellette Stinner Lili pedig a Little Miss Planet 2015 győztese lett.

Bulgáriában rendezték meg a napokban a Little Miss & Mister Planet nevű, rangos nemzetközi gyermekmodell versenyt, amelyen 12 ország képviseltette magát. Az ötnapos rendezvényen a gyermekeknek különböző feladatokat kellett megoldaniuk, esténként pedig a kifutón is bizonyítaniuk kellett.

Forrás: Sztárcsemete Hungary

A magyar indulók, akik a Sztárcsemete Hungary szervezésében utaztak a versenyre, ügyesen helytálltak és komoly sikereket értek el. Fiú kategóriában a 11 éves Till Krisztián Grand Prix címet nyert, ezzel ő lett a világ legtehetségesebb és legjobb kifutómodellje 2015-ben. Rajta kívül Stinner Lili lett a Little Miss Planet győztese.

További helyezések: Bohus Blanka - Mini Miss Planet 1. udvarhölgy, Német Ramóna - Tini Miss Planet, Fazekas Jázmin - Pre-teen kategória 1. udvarhölgy.

Magyar kisfiú tarolt a modell világversenyen Forrás: Sztárcsemete Hungary

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.