Hat órát töltött a fodrásznál Eva Mendes

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
frizura Ryan Gosling Eva Mendes Esmeralda Amada Gosling haj szépségápolás Hollywood fodrász szalon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába, a szépségért meg kell szenvedni - ezt pedig Eva Mendes is nagyon jól tudja.

Eva Mendes nem ismer tréfát, ha méltán híres szépségének megőrzéséről van szó.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

A színésznő, aki még melegítőben sem hajlandó soha mutatkozni, összesen hat órát töltött egy neves hollywoodi fodrászszalonban, ahonnan végül egy egyszerű copfba fogott frizurával távozott. Hogy megérte-e, azt mindenki döntse el, miután ITT megnézte a végeredményt.

Hosszú órák ide vagy oda, az újdonsült anyuka valószínűleg nagyon élvezte, hogy végre magával is foglalkozhat: Evának tavaly szeptemberben született meg kislánya Ryan Goslingtól, aki a különleges Esmeralda Amada nevet kapta szüleitől.

Őrülten jó frizurák - Így hódíts a jó időben!

Hullámos bubi Emma Stone-módra, egy vagány pixie, ahogyan Scarlett Johansson is csinálja, avagy a Suki Waterhouse-féle sellőlányos hullámok? Most mindent lehet! A Life.hu ITT mutatta meg, milyen frizurákkal hódítanak a világsztárok a jó időben. Érdemes tanulni tőlük!
Eva Mendes sajátos módon neveli kislányát http://www.life.hu/csalad/20150616-eva-mendes-nagyon-sajatos-modon-neveli-kislanyat.htmlA színésznő hajnali négykor is képes felkelni azért, hogy karbantartsa magát. Most az is kiderült, hogy máshogy gondolkodik a gyereknevelésről, mint a legtöbb hollywoodi pár.Család--Dögös címlaplány lett Beyoncé anyukájábólhttp://www.life.hu/trend/20150617-beyonce-edesanyja-tina-knowles-lawson-kiralyno-lett-egy-magazin-cimlapjan.htmlA világhírű énekesnő átengedte a királynői címet anyukájának: Tina Knowles-Lawson koronával a fején pózol egy magazin borítóképén.TrendOrigoMár Eva Mendest is követheted Instagramonhttp://www.life.hu/news/20150313-eva-mendes-kislanykori-kepevel-csatlakozott-az-instagramhoz.htmlOly régóta vártuk már ezt a pillanatot, és végre elérkezett: a csodaszép színésznő megosztotta élete első instagramos fényképét. Le ne maradj róla!News--A James Bond-film sztárfodrásza is imádja a magyart?http://www.life.hu/trend/20150616-a-james-bond-film-sztarfodrasza-is-imadja-a-magyar-nepviseletre-emlekezteto-mintakat.htmlA 007-es legújabb részének vezető fodrásza, Tracey Smith ruháján egy matyó hímzésre emlékeztető motívum szerepel a film werkfilmjében.TrendOrigoVégre kiderült, miért hallgatott gyermeke születéséről ilyen sokáig Eva Mendeshttp://www.life.hu/csalad/20141126-eva-mendes-eloszor-szolalt-meg-terhessege-es-szulese-ota-kislanyarol-esmeralda-amadarol.htmlNem csupán a terhességét, hanem a szülését is titokban tartotta a színésznő addig, ameddig csak lehetett. Nemrég elmondta, miért döntöttek így sármos kedvesével, Ryan Goslinggal.Család--Nagyon ciki: a Dolce & Gabbana szerint mexikói a kalocsai mintahttp://www.life.hu/trend/20150616-dolce-and-gabbana-divathaz-mexikoinak-gondolta-a-hagyomanyos-magyar-kalocsai-mintat.htmlKicsit el van tévedve a világhírű olasz divatház, aki szerint a mexikói népviselet valójában a hagyományos kalocsai mintának felel meg.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.