Agyonsminkelt kislány miatt háborog az internet

Forrás: Instagram/Mario Dedivanovic -
fénykép felháborodás Kim Kardashian fotó Mario Dedivanovic sminkes kislány sminkelés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatvilág egyik legfelkapottabb sztársminkese, Mario Dedivanovic egy alaposan kisminkelt kislány fényképét osztotta meg Instagram-oldalán. Nem kellett volna.

Hatalmas felháborodást keltett az a Mario Dedivanovic által kitett fénykép, amelyen egy kislány kihúzott cicaszemekkel, alaposan kirúzsozva csücsörít. Íme:

Forrás: Instagram/Mario Dedivanovic

A sminkes, aki többször is dolgozott már együtt az immár második gyermekét váró Kim Kardashiannal, mindössze ennyit írt a fénykép alá:

"Az én jövendőbeli lányom" - és máris elindult a lavina.

"Túl fiatal. A kislányoknak nem kell úgy kinézniük, mint a nőknek" - így szólt az egyik komment a több százból.

„Ez rossz üzenetet közvetít a kislányok felé" - vélekedett egy másik felhasználó. Dedivanovic egyelőre nem reagált a kommentekre.

Te mit gondolsz Mario Dedivanovic fényképéről?

Gyerekek a kifutón

Láthattunk már műszempillás, műfogsoros, póthajas, műkörmös kislányokat talpig sminkben, tűsarkúban parádézni a színpadon – az amerikai gyerekszépségversenyek résztvevőinek látványa a legtöbb értelmes, jó érzésű és felelős emberben kiveri a biztosítékot. De mi a helyzet itthon? Vajon milyenek a magyar kislányok és kisfiúk a kifutón, hogyan viselkednek a kulisszák mögött, és mi a jövőképük? A Life.hu ITT mutatta meg.
Álomszép smink nyári estékre – hogyan készül 2015-ben?http://www.life.hu/trend/20150617-alomszep-esti-smink-nyari-estekre-hogyan-keszul-2015-ben.htmlKevés izgalmasabb dolog van a szépségápolásban a nyáresti sminkeknél: lehetnek színesek, ragyogóak, mindennek csakis a képzeleted szabhat határt. Larion Oscar sminkmester most bemutatja az idei nyár slágerét!TrendThinkstockRita Ora az utcán szellőztette meg pucér melleithttp://www.life.hu/trend/20150624-rita-ora-melltarto-nelkul-vett-fel-egy-melyen-kivagott-ruhat-new-yorkban.htmlKánikulában melltartó? Ugyan már! Az énekesnő cseppet sem zavartatta magát, és simán cicifix nélkül vette fel mélyen kivágott ruháját.Trend--Sminkben a strandon? Erre figyelj!http://www.life.hu/trend/20150612-larion-oscar-sminkmester-elmondja-smink-lehet-e-a-strandon.htmlKéptelen vagy lemondani a sminkelésről a vízparton? Nem indulsz el anélkül, hogy ne tennél fel egy kis púdert, szempillaspirált, szemfestéket? Pedig vannak helyek, ahol szinte tilos a make-up – Larion Oscar sminkmester most elmondja, mire figyelj, ha még a strandon sem tudsz lemondani a vakolatról. TrendThinkstockHat órát töltött a fodrásznál Eva Mendeshttp://www.life.hu/trend/20150623-eva-mendes-6-orat-toltott-a-fodrasznal.htmlHiába, a szépségért meg kell szenvedni - ezt pedig Eva Mendes is nagyon jól tudja.Trend--Minden reggel úgy szeretnénk kinézni smink nélkül, mint Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150615-mihalik-eniko-magyar-modell-nagyon-szep-smink-nelkul.htmlMit nem adnánk azért, hogy mi is reggelente azt lássuk a tükörben, amit Mihalik Enikő...TrendOrigoDögös címlaplány lett Beyoncé anyukájábólhttp://www.life.hu/trend/20150617-beyonce-edesanyja-tina-knowles-lawson-kiralyno-lett-egy-magazin-cimlapjan.htmlA világhírű énekesnő átengedte a királynői címet anyukájának: Tina Knowles-Lawson koronával a fején pózol egy magazin borítóképén.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.