fashion week Jenna Dewan-Tatum mustra stílus Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cipővásárlás sosem könnyű, de az ember azt hinné, hogy ha valaki történetesen világsztár, némileg nagyobb a merítés, amiből választhat. Azonban ők is hibáznak olykor-olykor - a Life.hu heti stílusmustrájából kiderül, mennyire, és megmutatjuk azt is, melyek voltak a hét legemlékezetesebb darabjai. 

Óvatosan kombinálj!

Jól teszed, ha extrém lábbelikben is gondolkodsz néha, de nem árt tudnod: ezekkel könnyű hibázni. Victoria Azarenka teniszezőnőnek sikerült a lehető legelőnytelenebb cipővel megspékelnie az összeállítását - rejtély, miért döntött a fehér mellett. A fiatal popsztár, Hatty Keane is nagyot akart dobbantani, nekünk leginkább a szépérzékünket bántotta ez az összeállítás.

Szoknya helyett

Pamela Anderson és Kim Kardashian a héten a nadrágra szavazott; Kim egész jól megoldotta a dolgot, Pamelánál azonban csak egyetlen darabbal van kifogásunk: mi egy sokkal kecsesebb cipellőt választottunk volna.

Dögösen, vörösben

Még hogy a piros és a vörös nem divatos nyáron? Dehogynem! Reese Witherspoon és Sofia Vergara abszolút egymáshoz öltöztek közös filmjük premierjére, és mindketten remekül választottak kreációt. Dögösek, ugye?

Imádják a sárgát!

Nemcsak a sztárok, de mi is, hiszen ez egy tökéletes szín a nyári szezonra. Elizabeth Banks fekete-sárga szettje szexi volt és nagyon dögös, de Jada Pinkett-Smith színésznőn is mesésen áll ez az üde szín.

A hét legszebbjei

Jenna Dewan-Tatum képtelen hibázni, ez a Reem Acra-ruha annyira jól állt neki, hogy méltán megkaphatja a nyár legszebb sztárfelesége címet. Egyedül Johnny Depp neje, Amber Heard vehette fel vele a versenyt, akin mesésen állt ez a Monique Lhuillier-ruhacsoda.

"Megagyalnám, aki ezt kitalálta!" - Ezt gondolják a pasik 2015 nyári trendjeirőlhttp://www.life.hu/trend/20150623-2015-nyari-trendjei-ezt-gondoljak-a-ferfiak-a-divatos-cuccokrol.htmlTavaly imádtátok azt a cikkünket, melyben azt boncolgattuk, mit is gondolnak a pasik az aktuális nyári trendekről. Idén is van új a nap alatt, így nem hagyhattuk ki, hogy ezúttal is megkérdezzük a férfiakat kedvenc stílusos holmijainkról. A pasik véleménye tavaly óta nem sokat változott: még mindig gyűlölik az extrém holmikat és a feltűnő színeket. Lássuk, mennyire!TrendOrigoPasiknak csipke, meg ami kell - hordhatatlanok a jövő évi férfikollekciók?http://www.life.hu/trend/20150624-ferfidivat-2016-tavasz-nyar-sokkolo-trendek.htmlMúlt héten percekig csak pislogtunk, miután az elejétől a végéig megnéztük a Burberry divatbemutatóján készült fotókat a jövő évi kollekcióról. Legfőképp a pasiknak szánt csipkeruhák sokkolták a szépérzékünket, de azzal nyugtattuk magunkat, hogy extrém trendek mindig is voltak és lesznek. A milánói divathéten azóta több nagy márka is bemutatta, mivel készül 2016 tavaszára, a fotókat elnézve azonban nem vagyunk túl bizakodóak. TrendAFPGladiátorszandál kontra gyógypapucs - kényelmes darabok 2015 nyarárahttp://www.life.hu/trend/20150622-divat-es-trend-lapos-papucsok-szandalok-amik-kenyelmesek.htmlBár rajongunk az álomszép tűsarkú lábbelikért, valljuk be, a hét nagy részében nincs nagy kedvünk 10 centis sarkakon átszelni a fél várost. Szerencsére a lapos papucsok, szandálok között idén is van miből válogatni – mutatjuk is kedvenceinket!TrendFotó: Zsigmond László/Life.huKatalinéhoz hasonló ruhacsodában állt az oltár elé Svédország újdonsült hercegnéjehttp://www.life.hu/trend/20150614-osszehazasodott-karoly-fulop-sved-herceg-sofia-hellqvist-egykori-manokennel.htmlA hétvégén Svédországra figyelt a fél világ - a roppant jóképű Károly Fülöp ugyanis feleségül vette gyönyörű kedvesét, Sofia Hellqvist-et, akinek külsejével ellentétben a múltja azért nem teljesen makulátlan. De mit is kell tudnunk az újdonsült hercegnéról?Trend--Csipkét viselnek a trendi férfiak 2016 tavaszán? A Burberry szerint igen!http://www.life.hu/trend/20150616-burberry-2016-tavasz-bemutato-londonban.htmlMár elkezdték bemutatni a világmárkák 2016-os tavaszi-nyári kollekcióit, a Burberry Prosum pedig ezúttal is odatette magát, persze 1-2 darabot elnézve a mi szánk is tátva maradt. A csipke például hatalmas hangsúlyt kapott a férfikollekcióban - mutatjuk is, miről beszélünk. Trend--Nyáron hófehér, mi más? Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150612-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-nikki-reed-sandra-bullock.htmlA farmersort örök sláger, legalább annyira, mint a hófehér darabok – a héten szinte mindenki megmutatta, miként képzeli el a tökéletes nyári szettet az utcán és a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.