Így még nem láthattad Cindy Crawfordot! Döbbenetesen fest a modell

sminklemosó festék smink Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi történhetett a mindig kifogástalan külsejű szupermodellel? Legújabb fényképén döbbenetesen fest. 

Cindy Crawford közel az ötvenhez is elképesztően néz ki: alakja tökéletes, külseje pedig mindig kifogástalan. Vagyis majdnem mindig. Legújabb, Instagramjára feltöltött képén ugyanis szinte horrorisztikusan fest a modell, aki ennek okát is elárulta: egy fotózáson járt, ahol füstös szemeket sminkeltek neki, a festék lemosásával pedig még a gyakorlott szupermodellnek is meggyűlt a baja.

Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Modell lesz Berki Krisztián kislányábólhttp://www.life.hu/trend/20150626-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-natasa-zselyke-modellkedni-fog.htmlElső modellszerződését készül aláírni Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natasa Zselyke. A nagy hírt a magyar macsó tette közzé Facebook oldalán. Trend--Így még nem láthattad a dögös színésznőt - Sofia Vergara új oldalát mutatta meghttp://www.life.hu/trend/20150622-sofia-vergara-smink-nelkuli-fotot-tett-kozze.htmlA csodaszép latin színésznő gondolt egy merészet, és egészen új oldalát mutatta meg Instagram oldalán.TrendOrigoÍgy sminkelheted magad Barbie babává - Lenyűgöző videóhttp://www.life.hu/trend/20150625-igy-sminkelheted-magad-barbie-babava-video.htmlIgazán észbontó videóra bukkantunk: egy lány lefilmezte, ahogyan Barbie babává sminkeli magát. TrendOrigoEjha! Alig lehet ráismerni Gillian Andersonrahttp://www.life.hu/trend/20150522-gillian-andersonra-a-hannibal-sorozat-es-az-x-aktak-sztarjara-alig-lehet-raismerni.htmlHihetetlenül szexi, szőke tincseivel alig lehet ráismerni Gillian Andersonra, aki eddig talán egyetlen szerepe kedvéért sem nézett ki ennyire bombasztikusan!Trend--Smink nélkül is álomszép nő Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20150626-smink-nelkul-is-alomszep-no-liptai-claudia.htmlLiptai Claudiát többnyire úgy láthatjuk, hogy előtte fodrász, sminkes és stylist veszi kezelésbe. A szép színésznő azonban a színpadi külseje mellett örömmel felvállalja natúr arcát is. És nagyon jól teszi. TrendOrigoPasiknak csipke, meg ami kell - hordhatatlanok a jövő évi férfikollekciók?http://www.life.hu/trend/20150624-ferfidivat-2016-tavasz-nyar-sokkolo-trendek.htmlMúlt héten percekig csak pislogtunk, miután az elejétől a végéig megnéztük a Burberry divatbemutatóján készült fotókat a jövő évi kollekcióról. Legfőképp a pasiknak szánt csipkeruhák sokkolták a szépérzékünket, de azzal nyugtattuk magunkat, hogy extrém trendek mindig is voltak és lesznek. A milánói divathéten azóta több nagy márka is bemutatta, mivel készül 2016 tavaszára, a fotókat elnézve azonban nem vagyunk túl bizakodóak. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.