Most akkor Dakota Johnson ismét szőkére váltott?

Forrás: dakota_johnson_official -
Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először számolunk be róla, hogy Dakota Johnson igazi hajmágus. Legutóbb hamarabb váltott szőkéről barnára, mint hogy kimondhattuk volna: "a fájdalom vörös szobája". Eddig rövid barnaként tartottuk nyilván, most azonban újra hosszú szőke lenne?

Dakota Instagram oldalára posztolt egy képet, de ez persze nem azt jelenti, hogy újfent frizurát váltott. Lehet, hogy csak egy korábbi képet tett közzé... Egy azonban biztos, nekünk sokkal jobban tetszik így, mint a rövid, barna frizkójával.

Forrás: dakota_johnson_official
Rá sem ismerni a szexi teniszezőre! Kócosan, smink nélkül lazulhttp://www.life.hu/trend/20150627-maria-sarapova-teniszezo-smink-nelkul-es-kocos-hajjal-lazul.htmlFérfiak milliói hevernek Maria Sarapova lába előtt, a világhírű teniszező igazi álomnő. Most azonban eddig ismeretlen arcát mutatta meg Instagram oldalán. Trend--Ennyi maradt a szépség melleiből? Túltolta az edzést a sztármamahttp://www.life.hu/trend/20150627-kimi-raikkonen-kedvese-minttu-virtanen-vekony-alakjarol-pozolt.htmlAmíg Gisele Bündchen nyári fotója kapcsán szabadságot, egészséget és kiegyensúlyozottságot érzünk, addig Minttu Virtanen képének nézegetésekot inkább azt, hogy Kimi Raikkönen dögös kedvese bizony túlzásba vitte a fogyókúrát.Trend--Nézd meg, mennyi ajak tapad egyszerre Zimány Linda testére!http://www.life.hu/trend/20150627-zimany-linda-glammodell-testere-egyszerre-sok-ajak-tapad.htmlLinda, aki nem fukarkodik, ha arról van szó, hogy dögös képeket kell elhelyeznie közösségi oldalán, most megint posztolt.Trend--Salma Hayek már a kilencvenes években is a világ legszexibb nője volthttp://www.life.hu/trend/20150627-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-mar-a-kilencvenes-evekben-is-a-vilag-legszexibb-noje-volt.htmlA hollywoodi színésznő egy igazán különleges képpel nosztalgiázik Instagram oldalán, melynek láttán bátran kijelenthetjük: Salma a kilencvenes években is eszméletlenül szexi volt. Trend--Gisele Bündchen egyetlen fotón összefoglalta a nyarathttp://www.life.hu/trend/20150627-gisele-bundchen-modell-egyetlen-foton-osszefoglalta-a-nyarat.htmlA szépséges brazil modell, aki legutóbb csemetéiről és párjáról posztolt cuki fotót Apák napján, most megint alkotott. Egyetlen fényképre képes volt rátenni mindent, amivel jellemezni lehet kedvenc hónapunkat. Imádjuk!Trend--Iszak Eszti stílusa kifogástalan - Hihetetlenül elegánsan bulizott a műsorvezetőhttp://www.life.hu/trend/20150626-iszak-eszti-musorvezeto-stilusa-kifogastalan.htmlA fiatal műsorvezetőtől ismét tátva maradt a szánk: Iszak Eszti rendkívül stílusos szettben jelent meg a minap egy felkapott fővárosi étteremben. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.