Tolvai Reni sosem volt még ilyen szexi

szexi bombaforma elegáns ruha Megasztár Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő, mióta bombaformába lendült, szereti megmutatni tökéletes alakját, erre pedig egy hófehér ruha a legalkalmasabb.

Tolvai Reni legújabb albuma kedvéért szigorú edzésbe és diétába fogott. Az eredmény szemmel látható, főleg amikor testhez tapadó, elegáns fehér ruciban pózol. Az énekesnő ebben a szerelésben bárkit levenne a lábáról, főleg ha beveti hozzá elbűvölő mosolyát. Kállay-Saunders András igazán büszke lehet párjára.

Tolvai Reni Forrás: Instagram/Tolvai Reni
Magyar kisfiú tarolt a modellvilágversenyenhttp://www.life.hu/trend/20150622-till-krisztian-magyar-kisfiu-tarolt-a-modell-vilagversenyen-bulgariaban.htmlA 11 éves Till Krisztián nyerte meg a Little Mister Planet világversenyt, mellette Stinner Lili pedig a Little Miss Planet 2015 győztese lett.Trend--Vajna Timi megmutatta gyönyörű, hosszú lábaithttp://www.life.hu/trend/20150617-vajna-timi-andy-vajna-felesege-megmutatta-gyonyoru-hosszu-labait.htmlVégtelen lábakkal, miniszoknyában szelfizett Vajna Timi, akinek a virgácsai első osztályúak.Trend--Szabó Zsófi különleges nyári ruciban mutatta meg bájaithttp://www.life.hu/trend/20150616-szabo-zsofi-szineszno-kulonleges-nyari-ruhaban-mutatta-meg-bajait.htmlA színésznő nyári életérzést sugalló fotója egyenesen a hálószobájából érkezett, mi pedig megmutatjuk nektek, hogy Zsófi az ágyban is jól mutat.Trend--Habkönnyű nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/trend/20150625-habkonnyu-nyari-smink-forro-napokra-larion-oscar-tippjei.htmlAttól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!TrendThinkstockMintás ruhák 2015 nyarára - melyiket választanád?http://www.life.hu/trend/20150626-mintas-ruhak-2015-nyarara-divat-es-trend.htmlNyáron jobban szeretjük a bájos kisruhákat, mint az év többi szakaszában: ezek a darabok tökéletesek munkába, de még a kerti partikba is. Idén a mintás holmik fénykorukat élik, válogass belőlük kedvedre a leárazások alkalmával!TrendThinkstockNézd meg, ki miben bulizott a BET Awards-gálán!http://www.life.hu/trend/20150629-bet-awards-2015-ezekben-a-ruhakban-vonultak-a-vilagsztarok.htmlA gálát 2001 óta rendezik meg, és célja a feketék és egyéb kisebbségek ünneplése a zene, a színjátszás, a sportok területén. Természetesen idén is számtalan világsztár tette tiszteletét az eseményen – mutatjuk is, ki mit viselt ezen a jeles napon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.