Köldökig kivágott ruhában pózolt Cindy Crawford - 20 évet simán letagadhatna

Forrás: Instagram/Cindy Crawford -
szexi dögös szupermodell ruha Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szupermodell, akire nők milliói akartak hasonlítani, 49 évesen is bombaformában van.

Cindy Crawford – aki smink nélkül is szuperdögös - képmegosztó oldalán köldökig kivágott ruhában pózolt. Úgy tűnik, a szupermodellen nem fognak az évek, meg nem mondanánk ugyanis, hogy nem egy 30 éves, hanem egy ötvenhez közeli hölgyet látunk a fotón.

Cindy Crawford Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Cindy Crawford dominaszerkóban feszített

A szuperdögös topmodell igazán vadító szerkóban bizonyította, szereti a vagány bőrruhákat.
Bikiniben mutatta meg alakját Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/trend/20150701-keresztes-ildiko-enekesno-szineszno-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlAz énekesnő bombaformában van. Gond nélkül mutatta meg magát bikiniben a strandon, és állítja, még soha nem érezte magát ilyen jól, mint ezen a nyáron.Trend--Nézd meg Aleska Diamondot rövid hajjalhttp://www.life.hu/trend/20150701-aleska-diamond-egykori-pornoszineszno-gyermekkori-fotojan-rovid-hajjal-pozol.htmlAz egykori pornószínésznő egy gyermekkori fotón mutatta meg, hogyan festett rövid hajjal.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huMagyar kisfiú tarolt a modellvilágversenyenhttp://www.life.hu/trend/20150622-till-krisztian-magyar-kisfiu-tarolt-a-modell-vilagversenyen-bulgariaban.htmlA 11 éves Till Krisztián nyerte meg a Little Mister Planet világversenyt, mellette Stinner Lili pedig a Little Miss Planet 2015 győztese lett.Trend--Szuper sminktrükk júliusra: a zöld az új őrület http://www.life.hu/trend/20150629-szuper-sminktrukk-juliusra-a-zold-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlHa nyár közepén vágysz valami nagyon üde, nagyon friss és divatos sminkre, kísérletezz bátran - júliusban szerezz be zöld sminkcuccokat! Ez a szín remekül passzol a többi nyári árnyalathoz, nem mellesleg csodaszéppé varázsolja a szemedet. Próbáld ki Larion Oscar sminkmester júliusi sminktrükkjét! TrendThinkstockKate Moss és Cara Delevingne meztelenül tapadtak egymásra - a Burberry legújabb kampányahttp://www.life.hu/trend/20150702-kate-moss-es-cara-delevingne-meztelenul-tapadtak-egymasra-a-burberry-legujabb-kampanyaban.htmlA Burberry néhány hete már kiverte a biztosítékot: ami a legújabb férfi kollekcióját illeti, az finoman szólva sem volt népszerű. Most azonban bemutatja a nőit. És láss csodát: ízléses képek készültek!TrendOrigoFesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.