Beyoncé nagyon dögös ruhában feszít

dögös magassarkú napszemüveg Beyoncé villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy asszimmetrikus, fekete-fehér csíkos ruhában fotózkodott tegnap az énekesnő, ami szuper jól állt az alakján.

Fekete napszemüveget és magassarkút vett fel a csini ruhához Beyoncé, amiben nagyon dögösen festett. A híresség, akinek béranya szüli meg második gyermekét, lábait is meg tudta villantani ebben a tökéletes összeállításban.

Forrás: Instagram/ Beyoncé
Matt Damon teljesen megváltozott! Így még sosem láthattad a szívtipróthttp://www.life.hu/trend/20150703-matt-damon-kulseje-nagyban-megvaltozott.htmlAz amerikai színész legújabb filmje, a The Great Wall sajótájékoztatóján jelent meg, ahol igencsak meglepte az újságírókat az új frizurájával.Trend--Miranda Kerr nagyon szexi a nyaralós fotóinhttp://www.life.hu/trend/20150703-miranda-kerr-modell-ausztriaban-nyaral-es-szexi-fotokat-posztol.htmlA modell Ausztriába látogatott, ahonnan gyönyörű képekkel örvendeztette meg rajongóit.Trend--Demi Lovato bulizni vitte melleit! Hihetetlen szerelésben partizott az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150703-demi-lovato-sokat-mutato-bikiniben-jelent-meg-a-medences-partin.htmlA 22 éves énekesnő egy medencepartira volt hivatalos, ahol furcsa bikiniben énekelt, majd csobbant.Trend--Esküvőre mész? Így öltözz fel stílusosan!http://www.life.hu/trend/20150701-eskuvore-mesz-igy-oltozz-fel-iden-nyaron.htmlEsküvőre vagy hivatalos, de fogalmad sincs, milyen legyen az a ruha, ami csinos, kényelmes a kánikulában, ráadásul még jól is áll? Segítünk egy kicsit, mutatunk 3 szuper szettet, amik biztosan beválnak nyári esküvőkön.TrendThinkstockElizabeth Hurley is öregszik - sokkoló fotóhttp://www.life.hu/trend/20150703-elizabeth-hurley-is-oregszik-egy-forgatason-fotoztak-le-a-szinesznot.htmlA szuperszexi Elizabeth Hurley-n is meglátszik az idő vasfoga. TrendOrigoEl sem hinnéd, mit tetováltatott magára David Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20150702-david-beckham-kislanya-keresere-egy-minyont-tetovaltatott-magara.htmlHabár felesége, Victoria Beckham éppen tetoválásai eltűntetésén munkálkodik, az exfocista újabb tetkót varratott magára. Ráadásul valami igazán különlegeset.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.