Ez a magyar tetkó tartja most lázban New Yorkot

Forrás: Instagram/NYTimes -
magyar New York tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hazai rockabilly-fesztiválon készült a fotó, amiért az egész internet rajong. 

A hátára tetováltatta 1977-es oldtimer kocsiját egy férfi, akiről Naomi Harris készített képet egy hazai rockabilly-fesztiválon. Harris 2008 óta járja a világot, és bemutatja, hogyan akarnak az európaiak amerikainak látszani, illetve az amerikaiak európainak.

Forrás: Instagram/NYTimes

A New York Times is felfigyelt a teljes hátas autótetkóra: az újság Instagram-oldalára posztolták a képet, amit már több mint kétezren kedveltek.

Bugyi nélkül partizott Karlie Klosshttp://www.life.hu/trend/20150706-karlie-kloss-bugyi-nelkul-bulizott-a-parizsi-divathet-utani-vacsoran.htmlHa hihetünk Karlie Klossnak, akkor még nem áldozott le a fehérnemű nélküli vörös szőnyeges bulizás ideje.Trend--Dübörög a szandálszezon - 5 lépésben a gyönyörű lábakérthttp://www.life.hu/trend/20150504-pedikur-otthon-labapolasi-tippek-a-gyonyoru-labakert.htmlImádod a csodaszép szandálokat, a kényelmes, csinos papucsokat? Ugye arra is figyelsz, hogy a lábad szép, ápolt legyen? Ha még nem tetted, most itt az ideje, hogy megfelelően kényeztesd a bőrödet, hiszen te magad is könnyedén elvégezheted a kötelező pedikűrt - mutatjuk is, hogyan!TrendThinkstockEnnyit számít a smink - Újabb döbbenetes bizonyítékhttp://www.life.hu/trend/20150706-ennyit-szamit-a-smink.htmlSmink nélküli fényképeket kezdett megosztani közösségi oldalán egy fiatal nő - több, mint százezer bíráló kommentet kapott. TrendThinkstockBugyiban ünnepelte a szabadságot Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150705-kendall-jenner-bugyiban-unnepelte-az-amerikaiak-fuggetlenseg-napjat-instagramon.htmlHála a Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagjának, mindenkinek kellemesebben telt a július negyedike.Trend--Dér Heni testét éneklés közben alig takarja valamihttp://www.life.hu/trend/20150706-der-heni-enekesno-hetvegi-koncertjen-alig-volt-rajta-ruha.htmlHihetetlenül szexi szerelésben örvendeztette meg rajongóit hétvégi fellépésén az énekesnő. Dér Heni egy igazi, robbanásra kész szexbomba volt. TrendOrigoHoppá! Esküvői ruhában szelfizett Iszak Eszti: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150704-iszak-eszti-dobrady-akos-kedvese-eskuvoi-ruhaban-szelfizett.htmlKülönleges képet találtunk Iszak Eszti nyilvános Instagram oldalán. Kedvenc műsorvezetőnk egy hófehér csipkeruhában pózol. Olyasmiben, amit legutóbb Sarka Katán láttunk.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.