Megtaláltuk a legmesésebb fürdőruhát – Sellőnek öltözve lubickolhatsz

Forrás: NORTHFOTO -
medence sellő Ariel tenger fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos Grace Page fogta magát, és sellőjelmezbe bújt, hogy így lubickoljon pazar otthonának medencéjében.

A 23 éves nő imádja a vizet, ezért úgy döntött, félig halnak öltözve tengeti majd az idejét. Az önjelölt sellőlánynak, nem meglepő módon, a kis hableány volt a kedvenc mesehőse. Már akkor felmerült benne az ötlet, hogy nagymamájával varrat egy sellőruhát, és abban fürdik majd a tengerben. A maminak azonban nem tetszett az ötlet, és lebeszélte unokáját a jelmezről. Grace azonban nem adta fel, és most valóra váltotta extrém álmát, sőt saját kollekciót tervez, így nemsokára rendelni is lehet az egyedi darabokból.

Forrás: NORTHFOTO
Conchita Wurst gésának állthttp://www.life.hu/trend/20150708-conchita-wurst-eurovizios-gyoztes-enekes-gesanak-oltozott-japanban-es-kulonleges-szertartason-vett.htmlTradicionális Japán ruhában pózolt az Eurovíziós győztes, aki különleges élménnyel gazdagodott Tokióban.Trend--Bugyitapasz: a legjobb trükk Sarka Katátólhttp://www.life.hu/trend/20150703-sarka-katatol-kulcsar-edina-megtanulta-az-attetszo-ruhak-trukket-a-bugyitapaszt.htmlKulcsár Edina elmesélte, hogy Sarka Kata avatta be őt a feszes, áttetsző ruhák viseléséhez nélkülözhetetlen alapkellék, a bugyitapasz használatába.Trend--Falatnyi bikiniben lazul Dukai Regina - Olyan szép, hogy arra nincsenek szavakhttp://www.life.hu/trend/20150702-dukai-regina-modell-szexi-bikiniben-nyaralas-kozben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA modell éppen Görögországban nyaral, ahonnan lenyűgöző fotókat posztol - a legutóbbin szexi bikiniben, igazi luxuskörnyezetben kapták lencsevégre.Trend--Ombre, kopott színek, dögös árnyalatok - milyen hajszín hódít 2015 nyarán?http://www.life.hu/trend/20150706-hajszinek-2015-nyarara-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlHa még nem unod az ombre tincseket, akkor szerencséd van, idén nyáron ugyanis még mindig hódít ez a festési technika. Vadon Zoltán mesterfodrászt faggattuk arról, milyen színek, árnyalatok stílusosak a meleg hónapokban a hajfestésben.TrendOrigoVillámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!http://www.life.hu/trend/20150706-manikur-nyarra-csodas-fesztivalmanikur.htmlHa nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!TrendOrigoMély dekoltázzsal strandol Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/trend/20150707-debreczeni-zita-furdoruhaban.htmlDebreczeni Zita a hatalmas hőségben vízparton hűsöl, ráadásul igen csinosan. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.