James Bond fia lánynak néz ki

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Fk-Rol/X17online.Com -
Pierce Brosnan modell babaarc leopárd Dylan Brosnan Yves Saint Laurent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pierce Brosnan 18 éves fia elég lányosan néz ki a legújabb lesifotókon, amelyeken fiús arcú barátnőjével sétálgat.

Kedden kapták le Malibuban Pierce Brosnan modell fiát, Dylant és annak barátnőjét a lesifotósok. A nagyon magas és meglehetősen babaarcú srác, akit az Yves Saint Laurent kreatív igazgatója fedezett fel a strandon, egy leopárdmintás zakóban sétálgatott meglehetősen kemény arcú barátnőjével. Azért láttunk már náluk szebb párt.

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Fk-Rol/X17online.Com
Ejha! 20 évesnek néz ki az 52 éves nőhttp://www.life.hu/trend/20150706-pamela-jacobs-52-eves-de-20-evesnek-ne-zki.htmlA brit Pamela Jacobs 52 éves, de úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna. Csodálatos külsejét saját bevallása szerint a napozókrémnek és a kókuszolajnak köszönheti.Trend--Trenddiktátor lett a kis György hercegbőlhttp://www.life.hu/trend/20150708-gyorgy-herceg-sarolta-hercegno-keresztelojen-viselt-osszeallitasat-elkapkodtak.htmlAlig 2 éves, máris divatot teremtett Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfia, György.Trend--Conchita Wurst gésának állthttp://www.life.hu/trend/20150708-conchita-wurst-eurovizios-gyoztes-enekes-gesanak-oltozott-japanban-es-kulonleges-szertartason-vett.htmlTradicionális Japán ruhában pózolt az Eurovíziós győztes, aki különleges élménnyel gazdagodott Tokióban.Trend--10 évesen már sminkeli magát Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya?http://www.life.hu/trend/20150707-angelina-jolie-es-brad-pitt-lanya-zahara-10-evesen-mar-sminkeli-magat.htmlKomplett szemsminkkel és szájfénnyel az ajkain kapták lencsevégre Zahara Jolie-Pittet.Trend--Reklámmodell lett a Down-szindrómás lánybólhttp://www.life.hu/trend/20150707-modell-lett-a-down-szindromas-lanybol.htmlA 18 éves Madeline Stuart korábban túlsúllyal küzdött, ám ahhoz, hogy valóra váltsa álmát és modell lehessen, közel 20 kilótól szabadult meg.TrendOrigoMély dekoltázzsal strandol Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/trend/20150707-debreczeni-zita-furdoruhaban.htmlDebreczeni Zita a hatalmas hőségben vízparton hűsöl, ráadásul igen csinosan. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.