fashion week kánikula stílusosan nyáron ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is szembesültél azzal az elmúlt hónapokban, hogy beleszerettél egy nyári ruhába, ám amikor "élőben" is láttad, elszörnyedtél, mert az anyaga olyan volt, mint egy búvárruhának? Kétség sem férhet hozzá, ez a stílus hónapok óta hódít, de valljuk be, nyár közepén elég kényelmetlen ez a viselet. De szerencsére azért nem koptak ki a lenge nyári anyagok a divatból - mutatjuk is a kedvenceinket!

Len: könnyed és stílusos

Egy fehér lenvászon ing a nyári ruhatár alapdarabja, hiszen jól működik melegben, akár egy farmersorttal kombinálva, de viselheted irodába vagy akár az esti buliba egy haspólóval, lent csomóra kötve. Idén a lenből készült ingruhák is hódítanak, ha pedig a sportos stílust képviseled, válassz len rövidnadrágot!

1. H&M 6990 forint, 2. Massimo Dutti 7995 forint, 3. Mango 3995 forint, 4. F&F 5490 forint, 5. H&M 8990 forint, 6. Elysian

Elegáns és mutatós: selyem és muszlin

Esküvőre nincs ezeknél jobb választás, hiszen mindkettő könnyű, elegáns, nyárias és alkalmi. De kombinálhatod őket akár farmerral is, az eredmény úgy is remek lesz!

1. Asos 52 euro, 2. Mango 11.995 forint, 3. Topshop 60 font, 4. Zara 29.95 euro, 5. Massimo dutti 14.995 forint

Nem csak fesztiválokra: horgolt holmik

Egy horgolt kisruhával garantáltan nem lősz mellé egy nyár esti grillpartin, kánikulában pedig egy horgolt top jó szolgálatot tesz még a fesztiválokon is. A horgolt darabok általában béleltek, így melltartót sem kell feltétlenül viselned hozzájuk!

1. Asos 22 euro, 2. Bershka 2995 forint, 3. River island 25 font, 4. Zara 12.95 euro, 5. Mango 6995 forint
Állásinterjúra mész? Így öltözz fel csinosan!http://www.life.hu/trend/20150706-allasinterjura-mesz-igy-oltozz-fel-csinosan.htmlÁllásinterjúra szinte nehezebb felöltözni, mint az első randira. A szabályok szigorúbbak, mindenképp jó benyomást kell tenni, és akkor is érdemes csinosnak lenni, ha kint 36 fokos hőség van. Íme 3 szett, amikben még közelebb kerülsz ahhoz, hogy megkapd álmaid munkáját!TrendThinkstockA legtutibb smink első randira - ezzel hódítani fogsz!http://www.life.hu/trend/20150707-a-legtutibb-smink-randira-alapszabalyok-plusz-egy-smink-ami-bevalik.htmlRúzs vagy szájfény? Füstös szem vagy natúr smink? Kell egyáltalán az alapozó? Az első randin mindenki jó benyomást szeretne kelteni, és hiába van meg a tökéletes szett, a sminken is nagyon sok múlik. Larion Oscar sminkmester most megmutatja a tökéletes makeup-ot a nagy találkozásra!TrendThinkstockHódítani akarsz? Három szuper szett első randirahttp://www.life.hu/trend/20150629-hoditani-akarsz-3-szuper-szett-elso-randira.htmlTízszer átöltözöl, háromszor újrasminkeled magad, és hisztizel egy sort otthon az első randi előtt? Nem vagy egyedül, ha azonban szem előtt tartod azt, hogy csakis olyan szettben indulj útnak, amiben maximálisan jól érzed magad, máris időt spórolsz magadnak. Biztos van legalább egy olyan tuti nyári szetted, amit imádsz, ami abszolút te vagy – ne az első randi legyen a kísérletezés és a merész összeállítások helye. Sportosan, szexisen, lazán? Mutatunk is három szuper összeállítást nyári első randira. TrendThinkstockEsküvőre mész? Így öltözz fel stílusosan!http://www.life.hu/trend/20150701-eskuvore-mesz-igy-oltozz-fel-iden-nyaron.htmlEsküvőre vagy hivatalos, de fogalmad sincs, milyen legyen az a ruha, ami csinos, kényelmes a kánikulában, ráadásul még jól is áll? Segítünk egy kicsit, mutatunk 3 szuper szettet, amik biztosan beválnak nyári esküvőkön.TrendThinkstock18 intő jel, hogy túltolod az esküvőszervezésthttp://www.life.hu/trend/20150630-eskuvoszervezes-ezek-a-jelek-ha-tulsagosan-sokat-foglalkoztal-a-lagzival.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy, és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy szokás szerint túlszervezed a dolgokat. Trend--Villámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!http://www.life.hu/trend/20150706-manikur-nyarra-csodas-fesztivalmanikur.htmlHa nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.