Ejha! 15 évvel ezelőtti szexi képek kerültek elő Keresztes Ildikóról

címlap férfimagazin szexi dögös Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő meglepő fotókat posztolt Facebook oldalán, ugyanis előkerültek azok a 15 évvel ezelőtti fotók, amiket egy férfimagazin készített róla.

A bikiniben ma is nagyon dögös Keresztes Ildikóról 15 évvel ezelőtti fotók kerültek elő. Az aligruhában pózoló híresség szexi képeken állt modellt az egyik ismert férfimagazinnak.

Forrás: Facebook/ Keresztes Ildikó

Ildikó, akinek a hajlékonyságát egy tizenéves lány is megirigyelhetné, nem sokat változott: ma is ugyanolyan jó formában van, mint amikor a fotók készültek.

Forrás: Facebook/ Keresztes Ildikó
Mély dekoltázst villantott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20150708-miranda-kerr-modell-mely-dekoltazst-villantott.htmlSzexi bodyban pózolt a modell, aki dekoltázsát is megvillantotta.Trend--Egy szál bugyiban pózol Kendall Jenner! Íme, a fotó!http://www.life.hu/trend/20150708-kendall-jenner-egy-szal-bugyiban-pozolt.htmlKim Kardashian húga, aki régóta szemezget a modellszakmával, egyre több felkérést kap: ezúttal a Calvin Klein fehérneműkampányában pózolt.Trend--James Bond fia lánynak néz kihttp://www.life.hu/trend/20150708-pierce-brosnan-szinesz-modell-fia-dylan-lanynak-nez-ki.htmlPierce Brosnan 18 éves fia elég lányosan néz ki a legújabb lesifotókon, amelyeken fiús arcú barátnőjével sétálgat.Trend--Blake Lively haja teljesen megváltozotthttp://www.life.hu/trend/20150708-blake-lively-szineszno-szoke-hajrol-barnara-valtott.htmlRyan Reynolds felesége nagy változáson ment keresztül, amire Instagram oldalán figyeltünk fel.Trend--Mély dekoltázst villantott Lady Gagahttp://www.life.hu/trend/20150708-lady-gaga-enekesno-hatalmas-dekoltazst-villantott.htmlAz énekesnő egy egészen közeli Instagram fotón mutatta kebelcsodái közét.Trend--Ejha! 20 évesnek néz ki az 52 éves nőhttp://www.life.hu/trend/20150706-pamela-jacobs-52-eves-de-20-evesnek-ne-zki.htmlA brit Pamela Jacobs 52 éves, de úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna. Csodálatos külsejét saját bevallása szerint a napozókrémnek és a kókuszolajnak köszönheti.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.