Egy szál semmiben fotózták Adam Levine feleségét

Forrás: Instagram/ Behati Prinsloo -
Behati Prinsloo Adam Levine meztelen lepel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell, Behati Prinsloo egy vékony kis lepellel takargatja magát dögös Instagram-fotóján.

A vidáman habfürdőző híresség nagyon művészi, szinte meztelen képet posztolt magáról. Reméljük, a fotózás után hamar felöltöztették a formás fenekű modellt, akit végül nem kaptak el a közeledő esőfelhők.

Forrás: Instagram/ Behati Prinsloo

Gigahátsót villantott a medencepartról Amber Rosehttp://www.life.hu/trend/20150713-amber-rose-gigahatsot-villantott-a-medencepartrol.htmlKanye West exe újabb sokkoló képet posztolt Kim Kardashian-féle hátsójáról.Trend--Magyar tervező ruhájában lépett a vörös szőnyegre a világsztárhttp://www.life.hu/trend/20150713-abodi-dora-magyar-divattervezo-ruhajaban-jelent-meg-marie-avgeropoulos-szineszno-a-comic-conon.htmlA San Diego-i Comic Conon a magyar tervező, Abodi Dóra ruhájában jelent meg a színésznő, Marie Avgeropoulos.Trend--Uhh! Bekékült Kylie Jenner haja!http://www.life.hu/trend/20150710-kylie-jenner-haja-bekekult.htmlA celebnő nagyon meglepő új frizurával állt elő: kékre festette sötét színű haját.Trend--Hoppá! Több tízmilliós óra virít Dzsudzsák Balázs csuklójánhttp://www.life.hu/trend/20150713-tobb-tizmillos-ora-virit-dzsudzsak-balazs-csuklojan.htmlA sok híresség mellett a Balaton Soundon bulizott Dzsudzsák Balázs is. Nem volt nehéz kiszúrni a méregdrága órát a kezén.Trend--Így vágott vissza Serena Williams a testén élcelődő trolloknakhttp://www.life.hu/trend/20150713-serena-williams-csodaszep-estelyiben-vagott-vissza-a-testen-elcelodo-trolloknak.htmlA világelső teniszezőnő gyönyörű estélyi ruhában jelent meg a wimbledoni teniszmérkőzés díszvacsoráján - néhány nappal azután, hogy Twitteren "férfiasnak" titulálta a testét egy rosszindulatú felhasználó. A vitába Harry Potter írónője, J. K. Rowling is beszállt.Trend--Ki volt a Balaton Sound legdögösebb celebcsaja? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150712-szexi-es-csinos-celebek-a-balaton-soundon.htmlA magyar sztárvilág színe-java tiszteletét tette a hétvégén a Balaton Soundon Zamárdiban. Természetesen ahol csak lehetett, szelfiztek, fotózkodtak, a hölgyek pedig igyekeztek megmutatni a legmenőbb fesztiváloutfiteket. Mutatjuk is a kedvenceinket, szerintetek ki volt a legcsinosabb?TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.