Dukai Regina köldökig kivágott ruhában villantott szexi dekoltázst

fűző top szexi Dukai Regina dekoltázs villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges modell köldökig kivágott ruhájától a lélegzetünk is eláll! Dukai Regina ezúttal egy igazán szexi, nyári szerelésben pózol közösségi oldalán.

Dukai Reginának – aki nemrég a görög tengerparton villantott – nagyon jól áll a fehér fűzős top, ami pont annyit takar formás testéből, amennyit feltétlenül muszáj. A modell dekoltázsa magáért beszél, ebben a szerelésben bármelyik luxushajón jól mutatna – az izmos kapitány mellett.

Forrás: Facebook/Dukai Regina
Megtaláltuk a legmesésebb fürdőruhát – Sellőnek öltözve lubickolhatszhttp://www.life.hu/trend/20150708-megtalaltuk-a-legmesesebb-furdoruhat-hamarosan-sellonek-oltozve-lubickolhatsz.htmlA csinos Grace Page fogta magát, és sellőjelmezbe bújt, hogy így lubickoljon pazar otthonának medencéjében.Trend--Conchita Wurst gésának állthttp://www.life.hu/trend/20150708-conchita-wurst-eurovizios-gyoztes-enekes-gesanak-oltozott-japanban-es-kulonleges-szertartason-vett.htmlTradicionális Japán ruhában pózolt az Eurovíziós győztes, aki különleges élménnyel gazdagodott Tokióban.Trend--Bugyitapasz: a legjobb trükk Sarka Katátólhttp://www.life.hu/trend/20150703-sarka-katatol-kulcsar-edina-megtanulta-az-attetszo-ruhak-trukket-a-bugyitapaszt.htmlKulcsár Edina elmesélte, hogy Sarka Kata avatta be őt a feszes, áttetsző ruhák viseléséhez nélkülözhetetlen alapkellék, a bugyitapasz használatába.Trend--56 évesen is bomba nő Jamie Lee Curtis - Dekoltázzsal bizonyíthttp://www.life.hu/trend/20150713-jamie-lee-curtis-dekoltazzsal-hodit.htmlHihetetlenül dögösen jelent meg egy rendezvényen Jamie Lee Curtis. Tátva maradt mindenki szája. TrendNorthfotoA legszebb nyári sminkek kék szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150707-a-legszebb-nyari-smink-kek-szemhez-larion-oscar-tippjei.htmlSzeretnéd, hogy kék szemed még élénkebb legyen? Kíváncsi vagy, mi az az árnyalat, ami még jobban kiemeli a tekintetedet? Fogadd meg Larion Oscar sminkmester trükkjeit, és készítsd el te is a legszebb nyári sminket kék szemhez!TrendThinkstock5 kérdés a szépségről: Csobot Adélhttp://www.life.hu/trend/20150709-5-kerdes-a-szepsegrol-csobot-adel.htmlMég csak 21 éves, de már szinte a kisujjában van a divat, a szépségápolás. Nemcsak remekül énekel, de kiváló előadó is, nem lehet rá nem odafigyelni. A Life.hu új sztárszerzőjeként hétről hétre újabb és újabb szépségtrükköket mutat be nekünk, de lássuk, mi az, ami neki beválik: sorozatunkban ezúttal Csobot Adél mesél praktikáiról.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.